Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a început să glumească după ce a încheiat înţelegerea cu Reghecampf: ”Dacă era cu Bruce Dickinson la un podcast fără acordul clubului, aş fi trecut peste!”

Mihai Rotaru a început să glumească după ce a încheiat înţelegerea cu Reghecampf: ”Dacă era cu Bruce Dickinson la un podcast fără acordul clubului, aş fi trecut peste!”
Comentarii

Clubul din Bănie a anunţat că Laurenţiu Reghecampf nu mai este antrenorul echipei, iar la echipă a fost numit Laszlo Balint.

Mihai Rotaru şi fostul antrenor de la FCSB au decis să nu mai continue împreună, după ce oltenii nu au reuşit să obţină niciun trofeu în acest sezon. După acest moment, patronul oltenilor a explicat că a fost deranjat de faptul că ”Reghe” a participat la podcastul "Fiţă cu Adiţă", fără a avea acordul clubului oltean. 

Afaceristul român este un fan al muzicii heavy metal şi spune că ar fi trecut peste dacă dacă fostul antrenor al oltenilor ar fi participat la un podcast cu Bruce Dickinson, solistul trupei Iron Maiden.

”Chiar e o întrebare, cred că da. Asta ar însemna să am o atitudine discriminatorie, ceea ce nu este în regulă. Dacă era cu Bruce Dickinson la un podcast fără acordul clubului, aş fi trecut peste, e o întrebare bună”, a spus Mihai Rotaru, la Sport Total FM.

Ce-l aşteaptă pe Nicuşor Bancu odată revenit la Universitatea Craiova de la naţională

Mihai Rotaru a oferit o reacţie în privinţa reuşitei lui Bancu. De asemenea, finanţatorul Universităţii Craiova nu i-a venit să creadă atunci când Edi Iordănescu l-a lăsat în afara lotului pe Andrei Ivan.

Afaceristul i-a reamintit lui Bancu despre episodul oribil în care şi-a lovit un adversar în două rânduri, pe finalul sezonului, dar l-a lăudat pentru prestaţia din meciul cu nordicii. 

"Să treacă pe la casierie că nu i-am luat amenda după meciul ăla. Nu e mare, e foarte mare amenda. 

Sunt fericit pentru golul de la naţională, l-am felicitat şi mă bucur pentru el. L-am luat din Liga 2 şi cu clubul s-a dus la naţionala României. Bancu a muncit enorm, e cel mai bun fundaş stânga român. Ok, că nu e fundaş stânga pur, dar e cel mai bun", a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: craiova-rotaru-reghecampf 

viewscnt
Articole similare