Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a luat marea decizie! Cine este principalul favorit să îl înlocuiască pe Marinos Ouzounidis

Mihai Rotaru a luat marea decizie! Cine este principalul favorit să îl înlocuiască pe Marinos Ouzounidis

FC U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova a decis vineri să se despartă de Ouzounidis, iar Mihai Rotaru ar fi gasit deja un alt antrenor pentru echipa patronată de el.

Eşescul din Conference League, scor 0-1, cu FK Laci, i-a fost fatal grecului, iar Rotaru a hotărât să îl concedieze. Acum, patronul oltenilor ar fi gata să înceapă negocierile cu fostul antrenor de la CFR, Edi Iordănescu, potrivit Fanatik

Fostul tehnician de la Gaz Metan a câştigat titlul sezonul trecut cu echipa din Gruia, iar în acest moment, este liber de contract. Dacă negocierile dintre cele două părţi vor decurge bine, Iordănescu ar putea prelua echipa din Bănie săptămâna viitoare, chiar înaintea returului din Conference League, contra lui Laci.

Marinos Ouzounidis, out de la Craiova

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu Laci din Conference League, scor 0-1. Eşecul i-a pus capac lui Marinos Ouzounidis! După nici şase luni de la semnarea contractului, şefii din Bănie au decis că antrenorul nu se mai potriveşte cu stilul lor de joc şi astfel au decis să îl dea afară.  Dragoş Bon va conduce echipa în următoarea perioadă. Grecul a cucerit, alături de olteni, Cupa şi Supercupa României anul acesta. 

Afla mai multe despre: rotaru-craiova-iordănescu 

viewscnt
Articole similare