adplus-dvertising
You are here:

Mihai Rotaru a vorbit despre venirea lui Marian Copilu la Craiova! ”Nu are rost să discutăm despre el!” Ce a spus despre interesul pentru Arlauskis şi Cestor EXCLUSIV

Mihai Rotaru a vorbit despre venirea lui Marian Copilu la Craiova! ”Nu are rost să discutăm despre el!” Ce a spus despre interesul pentru Arlauskis şi Cestor EXCLUSIV

U Craiova

Comentarii

Patronul Universităţii Craiova a negat o posibilă venire a lui Marian Copilu în Bănie.

Marian Copilu este liber de contract după ce a plecat cu scandal de la CFR Cluj, de unde a fost dat afară alături de Marius Şumudică. În presă au apărut informaţii că omul care a contribuit la 4 titluri ale CFR-ului ar fi în negocieri avansate cu oltenii, dar Mihai Rotaru a negat aceste zvonuri. Patronul Craiovei a recunoscut că i-a făcut o ofertă în vară, dar la acel moment, fostul oficial de la CFR a refuzat. 

”Nu are rost să discutăm despre el!”

”Au apărut în spaţiu public un milion de informaţii. Marian Copilu nu face parte din staff-ul Craiovei. Suntem prieteni de ani de zile. Avem discuţii pe alte teme. L-am ofertat vara asta, după ce a plecat de la CFR.

Şi atunci a spus nu. Acum nu are rost să discutăm despre Marian Copilu. Nu face parte din staff-ul Universităţii. Nu excludem niciodată, totuşi. Ne cunoaştem de foarte mult timp”, a spus patronul Craiovei, în exclusivitate, pentru TelekomSport.

De asemenea, Mihai Rotaru a vorbit şi despre posibilitatea ca Arlauskis şi Cestor să ajungă în Bănie. 

”Nu. Nu discutăm despre Arlauskis şi despre alţi jucători. Noi avem trei portari. Mirko, Lazar şi Denis Rusu. Nu căutăm să ne acoperim pe acest post. Cestor, doar din vară poate să fie o variantă. Acum nu ne poate interesa pentru că este sub contract”, a spus Mihai Rotaru.  

viewscnt
Articole similare