Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, de neoprit pe piaţa transferurilor: ”Suntem în discuţii avansate cu doi atacanţi!” Anunţul pe care îl aşteaptă fanii Craiovei

Mihai Rotaru, de neoprit pe piaţa transferurilor: ”Suntem în discuţii avansate cu doi atacanţi!” Anunţul pe care îl aşteaptă fanii Craiovei
Comentarii

Mihai Rotaru a anunţat că la Universitatea Craiova vor mai veni jucători.

Universitatea Craiova a bifat al doilea transfer al verii, după ce Ivan Martic a revenit în Bănie. Apărătorul elveţian Ivan Martic a semnat, luni, un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova. Ivan Martic a revenit la clubul din Bănie, după doi ani petrecuţi la FC Sion.

Martic (31 de ani) a evoluat pentru Universitatea Craiova între 2017 şi 2020, câştigând Cupa României în 2018. De asemenea, la Craiova a mai venit un fundaş central din Portugalia. 

În presă au apărut informaţii conform cărora Bogdan Rusu de la CS Mioveni ar putea ajunge la echipa lui Mihai Rotaru. Luni, Patronul oltenilor a confirmat că echipa lui este în discuţii avansate cu alţi doi fotbalişti şi că transferurile nu se vor opri aici la Craiova. 

”Suntem în discuţii avansate cu doi atacanţi!”

”Încă un fundaş central, să joace bine şi în partea stângă, încă un atacant, suntem în discuţii avansate cu doi atacanţi, vom alege unul. Mai trebuie o bandă stângă, pentru că Ivan e singur acolo.

Avem discuţie cu cineva din ţară, dar cel mai aproape e un jucător pentru care am făcut o ofertă în urmă cu doi ani de 700.000 de euro, e un fotbalist străin, însă a mers în altă parte, cam ca situaţia lui Ivan”, a spus Rotaru, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: craiova-rotaru-liga 1 

viewscnt
Articole similare