Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru îi prevede un viitor strălucit unui tânăr jucător de la Universitatea Craiova: ”Trebuie doar să fie cu capul pe umeri şi să muncească!”

Mihai Rotaru îi prevede un viitor strălucit unui tânăr jucător de la Universitatea Craiova: ”Trebuie doar să fie cu capul pe umeri şi să muncească!”
Comentarii

Finanţatorul Universităţii Craiova este încrezător că Ştefan Baiaram va face pasul la un club mare din Europa!

Mihai Rotaru vede un viitor strălucit pentru un tânăr jucător de la Universitatea Craiova: ”Trebuie doar să fie cu capul pe umeri şi să muncească!”

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, pariază pe Ştefan Baiaram! În opinia sa, tânărul fotbalist are şanse foarte mari să prindă un transfer bombă în străinătate!

În vârstă de doar 19 ani, Ştefan Baiaram se află deja la al treilea sezon alături de prima echipă a Universităţii Craiova.

Internaţionalul român de tineret a debutat la formaţia din Bănie la doar 19 ani şi a reuşit deja să joace 71 de partide pentru Craiova, în care a marcat de şase ori şi a oferit trei assist-uri.
 
Născut la Craiova şi crescut în academia Universităţii, Baiaram este considerat un fotbalist talentat.

”Nu vreau să începem să le facem reclamă jucătorilor noştri, dar noi ştim teoria noastră. La sfârşitul războiului mulţi viteji se arată, dar noi avem de mult anumite evaluări. Ştim ce avem în curte. Ştefan Baiaram trebuie să fie cu capul pe umeri şi să muncească în continuare”, a declarat Mihai Rotaru la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

  • 5 goluri a marcat Baiaram pentru Universitatea Craiova în actualul sezon de Liga I
  • 600 de mii de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Baiaram, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

”Am avut nişte probleme la inimă, nu mă aşteptam să le am”

”Perla” Universităţii Craiova a avut probleme la inimă, în perioada junioratului. 

„Am avut nişte probleme la inimă, nu mă aşteptam să le am. Am avut o discuţie cu toată lumea, cu familia, mi-au explicat că trebuie să fac o pauză şi că totul va fi bine. Am sperat până în ultimul moment că o să continui cu fotbalul, nu m-am putut opri niciodată din a face sport”, a spus Baiaram, pentru FRF.ro.

Afla mai multe despre: stefan baiaramuniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare