adplus-dvertising
You are here:

Mihai Rotaru, îngrijorat din cauza problemelor de la Craiova cauzate de COVID-19! ”Dacă se continuă în ritmul ăsta cu cazurile, şansele sunt zero să se joace acest meci!” EXCLUSIV

Mihai Rotaru, îngrijorat din cauza problemelor de la Craiova cauzate de COVID-19! ”Dacă se continuă în ritmul ăsta cu cazurile, şansele sunt zero să se joace acest meci!” EXCLUSIV

U Craiova

Comentarii

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport despre problemele cauzate de COVID-19 de la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a anunţat că are mai multe cazuri de COVID-19 în cadrul lotului. Universitatea Craiova are în echipă nu mai puţin de 13 cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19. Patronul oltenilor a declarat că dacă cazurile se vor înmulţi la fel de repede, şansele ca următorul meci al oltenilor să se dispuse sunt nule. Craiova va juca în compania celor de la Rapid pe 22 ianuarie, de la 20:00 

”Şansele sunt spre zero să se joace acest meci!”

”10 jucători şi trei membri ai staff-ului sunt pozitivi. La modul cum se transmite această variantă, Omicron, situaţia e gravă şi ne aşteptăm la alte cazuri. Mâine facem altă testare PCR. Din păcate, testele rapide dau rezultate fals pozitive sau fals negative în multe cazuri. Trebuie să ştiţi istoria din data de 3 ianuarie. Atunci aveam suspecţi de coronavirus. Am făcut teste rapide, am făcut PCR şi dintre cei şase suspecţi l-am avut pe unul pozitiv, Mateiu. 

Cei suspecţi nu au fost găsiţi cu Covid-19. Am făcut preventiv teste pe 7-8 ianuarie, nu au fost probleme. În această perioadă a fost o vreme proastă în Antalya, vreme rece, ploaie, vânt, am avut jucători cu semne de răceală şi am făcut încă un set de teste. Pe 10, toate erau negative, după am zis să ne întoarcem în ţară. 

Au stat mai multe echipe în hotel, lotul paralimpic al Germaniei, Qarabag, au fost multe delegaţii. Nu ştiu capacitatea, dar erau câteva sute de persoane. 

Sigur, dacă dai timpul înapoi şi ştii unde ajungi, era mai bine să rămâi aici. Cred că suntem cea mai testată echipă din România, avem metode de a ne proteja, dar această variantă cred că e incredibilă. Rata de transmitere e mare, dar din fericire nu sunt forme grave. Un membru al staff-ului a avut forme mai grele, dar azi e ok. Temperatură mai mare, dureri musculare mai mari. Dacă se continuă în acest ritm, cu 3-4 cazuri pe zi, atunci şansele sunt spre zero să se joace acest meci”, a spus Mihai Rotaru, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

viewscnt
Articole similare