You are here:

Mihai Rotaru nu s-a jucat şi a băgat adânc mâna în buzunar! Cum şi-a pus rivalii în gardă: ”Îi agită pe toţi”

Mihai Rotaru nu s-a jucat şi a băgat adânc mâna în buzunar! Cum şi-a pus rivalii în gardă: ”Îi agită pe toţi”
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie, şi întârit considerabil lotul în această pauză competiţională.

Oltenii visează la titlu: ”Dacă nici acum, atunci când?!” 

Universitatea Craiova este printre primele formaţii din Superliga şi Mihai Rotaru i-a întârit lotul lui Costel Gâlcă. În ultimele zile rămase din perioada de transferuri, finanţatorul grupării din Bănie l-a readus pe Alexandru Cicâldău şi l-a transferat pe Jovo Lukic.

  • După şapte etape desfăşurate în sezonul regulat, Universitatea Craiova a acumulat 14 puncte, după ce a înregistrat patru victorii, două rezultate de egalitate şi un singur eşec.

Mihai Rotaru, patronul echipei din Bănie, a băgat mâna în buzunar adânc în această pauză competiţională şi a făcut transferuri importante. 

MM Stoica a urmărit toate ”mişcările” din Superligă şi a tras primele concluzii, în direct, la Prima Sport. 

MM Stoica: Uite, Rotaru a investit serios, de ce? Pentru că s-a gândit aşa: FCSB este angrenată şi în Europa, trebuie să luăm avans şi trebuie să facem puncte, după CFR l-a luat pe Louis Munteanu dar a pierdut mulţi jucători, deci dacă nici acum, atunci când?!?

Rotaru a fost doar o singură dată cu titlu pe masă cu Bergodi şi o singură în Europa cu Mirel... atunci a pierdut în grupă, la departajare. Dar acum ce spune? (n.r. Rotaru) E şansa mea anul ăsta. 

Basarab Panduru: Gigi îi agită pe toţi, dar şi el e agitat de ei. Pe Becali îl văd şi ceilalti şi se gândesc că trebuie să scoată şi ei din buzunar că altfel nu se mai pot atinge de el, trebuie să ţinem pasul, nu cum ne-am propus iniţial.

Poate Şucu a zis fac aşa şi aşa când a venit, dar poate a sărit peste al 2-3 lea an şi a început să dea salarii grele rău de tot. Dacă e adevărat”.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarutitlu băniemm stoica 

viewscnt
Articole similare