Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru nu se ascunde! Planul oltenilor pentru meciul cu CFR a fost dezvăluit: ”Vom debuta doi jucători de la Centrul de Copii şi Juniori”

Mihai Rotaru nu se ascunde! Planul oltenilor pentru meciul cu CFR a fost dezvăluit: ”Vom debuta doi jucători de la Centrul de Copii şi Juniori”
Comentarii

Partida dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova din cadrul etapei cu numărul 9 a play-off-ului Ligii 1, ediţia 2021-2022, se va juca azi, de la ora 20:30 pe Orange Sport.

Mihai Rotaru nu se ascunde! Planul oltenilor pentru meciul cu CFR a fost dezvăluit: ”Vom debuta doi jucători de la Centrul de Copii şi Juniori”

Formaţia FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final.

Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul azi dacă va învinge Universitatea Craiova.

În acest moment, ardelenii sunt pe primul loc în clasament, la un punct distanţă de principala urmăritoare, FCSB, şi la nouă în faţa celor de la Universitatea Craiova, adversara din această seară. În cazul unui succes în Gruia, elevii lui Dan Petrescu vor câştiga al cincilea titlu consecutiv în Liga 1 şi al optulea din istoria clubului.

Mihai Rotaru a ţinut să anunţe că Universitatea Craiova nu va face jocurile nimănui şi că oltenii vor trata serios această partidă chiar dacă nu mai are miză pentru ei. De asemenea, Rotaru a dezvăluit ”planul” lui Reghecampf din această seară.

”Să eliminăm din start orice discuţie: Craiova nu face jocurile nimănui! Opriţi-vă, vă rog! Nu se predă nimeni, vom juca să câştigăm! Nu vreau ca CFR Cluj să se bucure cu noi pe teren, urăsc gândul ăsta. Să se bată în ultimă etapă, pe noi nu ne interesează lupta lor. Avem propriul drum şi nu ne interesează ce se vorbeşte în jur. Ne interesează doar ca Universitatea să îşi atingă obiectivul de a merge în Europa şi, în acelaşi timp, să îşi apere blazonul. Repet: Universitatea nu face jocurile nimănui, jucăm doar pentru noi!

Mai avem 3 meciuri: cu CFR şi cu Farul în campionat, plus barajul pentru Conference League. Strategia clubului nostru e să abordăm meciurile de dinaintea barajului ţinând cont de două chestiuni: o constrângere şi o intenţie.

”Intenţia este ca la un moment-dat să debutăm doi jucători de la Centrul de Copii şi Juniori”

Constrângerea se referă la faptul că nu ar trebui forţaţi cei în pericol de accidentare. Sunt 2-3 jucători în această situaţie şi este absolut normal să nu-i rupem înaintea barajului de Europa. 

Intenţia este ca la un moment-dat, în aceste meciuri pre-baraj, să debutăm doi jucători de la Centrul de Copii şi Juniori. Un minut, 5 minute, 20 minute, vom vedea. Atenţie, asta doar dacă scorul o va permite! De exemplu, dacă e 0-0 şi CFR e călare pe noi, n-are rost să-i expunem pe copii”, a declarat Mihai Rotaru pentru gsp.ro.

Jucătorii Universităţii Craiova, pedepsiţi de Mihai Rotaru! ”Da, e adevărat” 

Mihai Rotaru, patronul formaţiei Universitatea Craiova, a decis să îi pedepsească pe jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf după eliminarea din Cupa României: i-a trimis cu autocarul la Cluj!

”E adevărat că echipa nu a făcut deplasarea la Cluj cu avionul, ci cu autocarul. S-a mers 5 ore şi ceva, ce mare brânză?! Da, a fost un fel de pedeapsă. De ce să dai 20.000 de euro pe un charter după ce te bate Sepsi acasă?”, a conchis patronul Craiovei. 

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare