Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru surprinde! Victor Piţurcă are uşa deschisă în privinţa revenirii la U Craiova: "Relaţiile sunt bune"

Mihai Rotaru surprinde! Victor Piţurcă are uşa deschisă în privinţa revenirii la U Craiova: "Relaţiile sunt bune"

Superliga

Comentarii

Viitorul lui Victor Piţurcă ar putea fi tot la U Craiova, club pe care l-a părăsit surprinzător în iarnă, chiar la începutul acestui an. Deşi anumite informaţii au lăsat de înţeles că antrenorul şi patronul Mihai Rotaru s-au certat, se pare că relaţiile dintre cele două părţi sunt bune.

U Craiova se află pe locul trei în acest moment, iar finalul de sezon va fi strâns, în fruntea Ligii 1. Oltenii, cu Corneliu Papură pe bancă, "urmaşul" lui Victor Piţurcă, se află la patru puncte de liderul CFR Cluj şi la egalitate cu locul secund, FCSB, care are 26 de puncte. 

Mihai Rotaru susţine că Victor Piţurcă poate reveni la U Craiova

La începutul acestui an, s-a vorbit despre divergenţele dintre Victor Piţurcă şi Mihai Rotaru, care au dus la despărţirea antrenorului de clubul pe care-l preluase de doar câteva luni. Totuşi, o posibilă revenire a fostului selecţioner pe banca lui U Craiova nu e imposibilă. 

Miercuri, patronul lui U Craiova, Mihai Rotaru, a recunoscut că Victor Piţurcă nu are uşa închisă: "Suntem în relaţii foarte bune, greu de spus dacă s-ar putea întoarce. Niciodată să nu spui niciodată. Relaţiile sunt bune, mergem înainte", a declarat Mihai Rotaru, pentru AntenaSport.

De asemenea, patronul echipei din Oltenia promite că echipa condusă de Corneliu Papură, în acest moment, se va lupta la campionat: "Noi dorim să câştigăm noi, nu să nu lăsăm CFR-ul. Nu ne raportăm la CFR, noi ne dorim să câştigăm noi", a mai spus Rotaru pentru AntenaSport.

  • 18 meciuri a antrenat-o Piţurcă pe U Craiova
  • 25 de goluri a marcat formaţia din Bănie sub comanda sa
  • Doar 4 înfrângeri a bifat U Craiova cu fostul selecţioner la conducerea echipei

Victor Piţurcă a explicat de ce a plecat de la Universitatea Craiova

"Că am fost şi eu la Craiova 4 luni, ştiu prin ce am trecut. De ce m-am despărţit? Clubul a dat un comunicat, eu am spus de când am mers acolo că vreau să câştig campionatul. Nu puteam să câştig campionatul şi nu numai campionatul. Adică campionatul era numai un primul pas pentru mine. Nu aveam şansa să fac, nu aveam şansă să fac acest lucru şi nu am mai continuat. Nu aveam sens să mă păcălesc eu pe mine şi, în acelaşi timp, să păcălesc şi suporterii. Aşa că am renunţat”, a explicat fostul antrenor al oltenilor, Victor Piţurcă, la Telekom Sport.

Victor Piţurcă a rămas fără angajament după despărţirea de Universitatea Craiova. Fostul selecţioner al României e liber de contract, după ce, de-a lungul carierei, a mai antrenat: Steaua Bucureşti, România U21, România, FCSB şi Al Ittihad.

 

 

Afla mai multe despre: victor piturcavictor piturca u craiovau craiovauniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare