Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, transfer important la U Craiova. Semnează fotbalistul pe care un club uriaş din Europa a oferit 10 milioane de euro

Mihai Rotaru, transfer important la U Craiova. Semnează fotbalistul pe care un club uriaş din Europa a oferit 10 milioane de euro
Comentarii

U Craiova a făcut un transfer chiar în ziua meciului în care a umilit-o pe Dinamo, 5-0 pe "Ion Oblemenco", în Liga 1. Oltenii lui Mihai Rotaru l-au adus pe Ante Roguljic (25 de ani), un fotbalsit pe care Ajax a oferit 10 milioane de euro în trecut, care va semna pe trei luni cu echipa alb-albastră.

Mihai Rotaru, transfer important la U Craiova. Fotbalistul pe care Ajax a oferit 10 milioane de euro semnează în Bănie

U Craiova îi întinde o mână de ajutor lui Ante Roguljic, cu care speră să dea lovitura, dacă fotbalistul va avea un impact pe termen scurt la echipă. Potrivit Fanatik. Roguljic va semna pe doar trei luni cu U Craiova, echipa lui Mihai Rotaru, care-l consideră un pariu pe fotbalistul pe care Ajax a oferit 10 milioane de euro în trecut.

Ante Roguljic nu a mai jucat de câteva luni, iar ultima echipă pentru care a evoluat a fost Trencin, din Slovacia. Mijlocaşul de creaţie va trebui să se impună foarte repede dacă vrea să rămână mai mult timp la U Craiova, care îi ofere o înţelegere pe doar 90 de zile. Roguljic a plecat din fotbalul croat cu eticheta de mare speranţă, dar s-a "stins" pe parcurs, iar acum încearcă să-şi relanseze cariera, deşi are doar 25 de ani.

Venirea lui Ante Roguljic la U Craiova a fost "orchestrată" chiar în ziua în care oltenii lui Mihai Rotaru au umilit-o pe Dinamo în campionat, scor 5-0 pe "Ion Oblemenco", stadion pentru care U Craiova a obţinut dreptul exclusiv de utilizare a numelui fostului mare fotbalist oltean atunci când joacă pe teren propriu.

Ajax a oferit 10 milioane de euro pentru transferul lui Ante Roguljic

La începuturile carierei, talentul şi potenţialul pe care părea că Ante Roguljic le are a atras atenţia olandezilor de la Ajax Amsterdam. "Lăncierii" au oferit 10 milioane de euro pentru transferul său, însă transferul nu s-a mai realizat din cauza comisioanelor prea mari solicitate de impresarii jucătorului din Croaţia. Ante Roguljic a crescut la NK Omladinac.

Chiar dacă a ratat transferul lui Ajax, Roguljic a prins o mutare la un club cunoscut pentru modul în care creşte şi vinde mai departe tineri fotbalişti, RB Salzburg, dar nu a reuşit să se impună. Austriecii au plătit două milioane de euro pentru Ante Roguljic, pe care l-au trimis sub formă de împrumut pe la mai multe echipe până l-au cedat definitiv în Cipru, la Pafos.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Ante Roguljic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2 - două trofee are în palmares Ante Roguljic, titlul şi Cupa Austriei cu RB Salzburg în 2015

Afla mai multe despre: ante roguljic transfer u craiovau craiova transfer ante roguljicmihai rotaru ante roguljicante roguljic transfer craiova 

viewscnt
Articole similare