Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru vrea stadionul plin la partidele cu Farul şi FCSB! Strategia aleasă de patronul Universităţii Craiova

Mihai Rotaru vrea stadionul plin la partidele cu Farul şi FCSB! Strategia aleasă de patronul Universităţii Craiova

Fotbal

Comentarii

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, vrea să fie sigur că avea stadionul plin la următoarele două partide din Superligă disputate pe teren propriu, aşa că a schimbat strategia.

Aşadar, oltenii au pregătit un ”pachet” special pentru sporterii care vor să vadă Universitatea următoarele două partide din Superligă, din Bănie: pe 21 ianuarie cu Farul Constanţa şi pe 28 ianuarie cu FCSB.

Meciurile cu Farul şi FCSB, la pachet

Pachetul va fi disponibil pentru achiziţie până joi, 18 ianuarie. Aşadar, conducerea Universităţii îşi impulsionează publicul să cumpere cât mai repede acest pachet, iar cu acesta va putea intra la ambele partide menţionate ulterior, cu Farul şi cu FCSB.

OFICIAL | BILETE LA PACHET CU FARUL ŞI FCSB Încleştările începutului de an sunt în Bănie împotriva Farului şi FCSB-ului. Sunt 6 puncte în joc şi parcă sunt mai apăsătoare decât de obicei. Forza Ştiinţa! IMPORTANT: Tichetul emis trebuie păstrat după meciul cu Farul pentru a facilita accesul şi la partida cu FCSB.

În situaţia nefericită în care biletul este deteriorat sau pierdut, Clubul Universitatea Craiova nu-şi asumă responsabilitatea permiterii accesului în incinta stadionului „Ion Oblemenco” sau returnarea contravalorii tichetului. Închide televizorul şi hai pe stadion! ”, a anunţat clubul din Bănie.

Preţurile biletelor:

  • Peluza Nord – 30 RON
  • Tribuna a II-a – 60 RON
  • Tribuna I – 100 RON
  • Tribuna VIP – 200 RON

Afla mai multe despre: mihai rotaruuniversitatea craiova - fcsbuniversitatea craiova - farul 

viewscnt
Articole similare