Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a explicat de ce nu şi-a dorit niciodată şefia FRF sau LPF | EXCLUSIV

Mihai Stoica a explicat de ce nu şi-a dorit niciodată şefia FRF sau LPF | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a explicat de ce nu a avut niciodată intenţia de a candida pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal sau a Ligii Profesioniste de Fotbal.

În lumina declaraţiilor oferite de către preşedintele celor de la Hermannstadt, Dani Coman, în studioul Orange Sport, serile trecute, cu privire la o eventuală candidatură pentru preşedinţia LPF, Mihai Stoica s-a declarat surprins.

Despre FRF nu s-a vorbit niciodată. Cândva voi candida la LPF. Nu e momentul acum. Îmi doresc să progresez în tot ceea ce fac. Cred că aş putea ridica nivelul fotbalului din postura aceea. (n.r. - referitor la salariul mare avut de Gino Iorgulescu) Eu ştiu să trăiesc şi cu bani mulţi bani, şi cu puţini”, a declarat Dani Coman, la Orange Sport.

Mihai Stoica: ”Nu m-a interesat niciodată chestia asta”

Conducătorul de la FCSB nu se aştepta ca Dani Coman să-şi dorească cu adevărat, la un moment dat, puterea totală la Liga Profesionistă de Fotbal.

Mihai Stoica, cel care are peste 30 de ani de experienţă în funcţia de conducător de club, niciodată nu a fost atras de ideea că ar putea conduce destinele fotbalului românesc, din postura de şef la FRF sau la LPF.

În cariera sa, MM Stoica a activat în cadrul a trei cluburi: Oţelul Galaţi, Unirea Urziceni şi Steaua/FCSB.

  • Dan Udrea: ”Îl vedeai pe Dani Coman în postura de preşedinte al LPF?
  • Mihai Stoica: ”De ce nu? Habar n-am. Nu mă pricep la Ligă. Nu mă pricep deloc. Dani, din noul val, mi se pare un conducător preocupat, care ştie. Îmi place foarte mult. Îl văd conducând un club”.
  • Dan Udrea: ”Nu înseamnă automat că dacă eşti un conducător bun de club”...
  • Mihai Stoica: ”Nu ştiu. Eu n-am fost...Cred că sunt cel mai vechi conducător de club din România. Nu cred că poate să fie cineva mai vechi decât mine. Nu are cum. Ar trebui să aibă 80. Am 59 de ani, dar m-am apucat la 26. 

    Pe mine nu m-a interesat niciodată chestia asta, absolut deloc. Nici Federaţie, nici Ligă. Nu mă atrage cu nimic. Dani, nu l-aş fi văzut să fie atras de chestia asta”.

Afla mai multe despre: mihai stoicagino iorgulescurazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare