Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a găsit problemele Rapidului: "Are jucători din Liga 2, au făcut carieră în Liga 2". Primele concluzii după meciul de infarct cu Chindia

Mihai Stoica a găsit problemele Rapidului: "Are jucători din Liga 2, au făcut carieră în Liga 2". Primele concluzii după meciul de infarct cu Chindia

Rapid

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, a vorbit despre problemele Rapidului în acest punct al sezonului.

Mihai Stoica, despre Chindia - Rapid 2-2

Chindia Târgovişte a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a reuşit să înscrie două goluri deşi avea doi jucători eliminaţi. Giuleştenii au smuls un punct, în minutul 89, după ce centralul a validat un gol marcat din offside. 

Mihai Stoica susţine că echipa condusă de Mihai Iosif are probleme în ofensivă şi că schimbarea de mediu a fotbaliştilor care au venit din Liga 2 se simte. 

"Din păcate, dacă scoatem din context faza golului doi, se putea vorbi despre o victorie meritată penru cei de la Chindia. E o greşeală imensă de arbitraj şi aici, din nou, se pune acut problema arbitrajului video. Aici nu există niciun comentariu şi punct. 

Rapid are probleme mari şi ştiam că are probleme mari. Rapid are jucători din Liga 2, au făcut carieră în Liga 2. I-a adus pe Belu, Săpunaru, Grigore, Junior Morais şi sunt apărători. Când Rapid trebuie să atace, are probleme. Are fundaşi lenţi, care atunci când trebuie să-şi asume riscuri, are probleme. În faţă nu au avut jucători care să decidă duelurile unu la unu. 

Sefer e interesant, cu un stâng bun, dar nu e experimentat. Romario Moise, Alami vin din Liga 2. E explicabil. Eu credeam în 0-0, pentru că am crezut că va avea probleme în a înscrie, dar nu să primească două goluri Rapid", a declarat Mihai Stoica.  

În clasamentul Ligii 1, FC Rapid ocupă locul 4, cu 27 de puncte, în timp ce Chindia este pe 10, cu 18 puncte. Lider este CFR Cluj, care are 39 de puncte şi un joc mai puţin.

Afla mai multe despre: rapid chindiamihai stoica 

viewscnt
Articole similare