Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a intrat în echipa Telekom Sport. Diseară, de la 20:30, el şi Nicolae Dică sunt invitaţii lui Dan Udrea

Mihai Stoica a intrat în echipa Telekom Sport. Diseară, de la 20:30, el şi Nicolae Dică sunt invitaţii lui Dan Udrea

Special

Comentarii

Managerul FCSB, MM Stoica, s-a alăturat echipei de experţi cu care Telekom Sport colaborează pentru emisiunile de analiză fotbalistică.

Prima apariţie a lui Stoica este programată în această seară, de la ora 20:30, la emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea.

Unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea fotbalului românesc, managerul de care se leagă performanţele europene a trei cluburi româneşti din perioada post-comunistă.

Participări în competiţiile continentale cu 3 formaţii diferite: Oţelul Galaţi, Steaua Bucureşti şi Unirea Urziceni, cu două dintre ele în grupele UEFA Champions League. Trei calificări consecutive în ”primăvara europeană” şi titluri naţionale obţinute din postura de conducător de club.

Desemnat de mai multe ori ”cel mai bun conducător de club” şi cu numeroase apariţii, de-a lungul timpului, ca analist în mai multe talk-show-uri fotbalistice la posturile tv din România. Acestea sunt principalele motive pentru care Mihai Stoica a fost ofertat de Telekom Sport.

”Am acceptat fără ezitare propunerea de a intra în echipa Telekom Sport, pentru a împărtăşi din nou, telespectatorilor pasionaţi de sportul cu cel mai mare impact social de pe planetă, expertiza acumulată în 30 ani de activitate, dintre care 18 în cupele europene. Îmi lipseau serile în platourile TV, mai ales cele de UEFA Champions League”, a declarat Mihai Stoica.

Stoica se alătură unei echipe redutabile de Experţi Telekom Sport din care mai fac parte Cornel Dinu, Ioan Andone, Florin Răducioiu, Nicolae Dică, Iulian Miu, Marius Bilaşco, Andrei Vochin şi Constantin Zotta.

Prima sa apariţie la Telekom Sport este programată în această seară, de la ora 20:30, alături de Nicolae Dică, la emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare