You are here:

Mihai Stoica a numit echipa care îl vrea pe Adrian Şut! A plătit deja 3,5 milioane € pentru golgheterul din Superliga

Mihai Stoica a numit echipa care îl vrea pe Adrian Şut! A plătit deja 3,5 milioane € pentru golgheterul din Superliga

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani) a anunţat, joi seara, numele echipei care a pus banii pe masă pentru transferul lui Adrian Şut (25 de ani). Unul dintre căpitanii FCSB, Adrian Şut, a primit o ofertă şi este foarte tentat să plece de la campioana României.

Echipa care l-a transferat pe Philip Otele (25 de ani), unul dintre golgheterii sezonului trecut din Superligă, Al Wahda, este interesată de transferul lui Adrian Şut, unul dintre fotbaliştii de bază ai echipei "roş-albastre".

Al Wahda a făcut ofertă pentru transferul lui Adrian Şut de la FCSB

Adrian Şut se află, momentan, în joc de glezne în privinţa plecării la Al Wahda, formaţie care îi oferă un salariu foarte important. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a spus că Şut ar fi o priedere mare pentru echipă.

"Să vedem, pleacă Şut, nu pleacă. Nu ştiu, rămâne de văzut. La ei termenul este 1 octombrie (n.r. - ultima zi din perioada de transferuri). Am înţeles că şi Keita de la CFR are ofertă de la aceeaşi echipă, Al Wahda.

Şut vrea să plece, logic. Normal că vrea să plece, că îşi rezolvă viitorul dacă joacă doi ani acolo. Noi pierdem foarte mult dacă pleacă Şut. Probabil că vom schimba sistemul dacă pleacă, aşa cum vrea Gigi, dar e foarte riscant", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Adrian Şut a jucat 12 meciuri (809 minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a pasat decisiv de trei ori.

  • 2,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: mihai stoicaal wahdaadrian suttransferemiratele arabe uniteadrian sut transfer 

viewscnt
Articole similare