You are here:

Mihai Stoica a spus care a fost cheia din spatele victoriei cu PAOK: ”Nu prea s-a discutat despre asta”

Mihai Stoica a spus care a fost cheia din spatele victoriei cu PAOK: ”Nu prea s-a discutat despre asta”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica i-a scos în evidenţă pe antrenorii FCSB-ului, după victoria obţinută de campioana României la Salonic, contra lui PAOK, scor 1-0.

FCSB s-a impus pe Toumba, contra lui PAOK, scor 1-0, graţie reuşitei semnate de Daniel Bîrligea la ultima fază a primei reprize.

Roş-albaştrii s-au apărat excelent în repriza a doua, deşi au rămas cu un om mai puţin în minutul 56, după eliminarea lui Darius Olaru.

PAOK a controlat autoritar meciul în ultima jumătate de oră, însă nu şi-a creat foarte multe ocazii de gol, iar campioana României a plecat cu cele trei puncte din infernul de la Salonic.

Astfel, după două etape, FCSB are şase puncte şi un golaveraj excelent (5-1), asta după ce roş-albaştrii au făcut instrucţie săptămâna trecută cu RFS pe Arena Naţională, scor 4-1.

Mihai Stoica, doar cuvinte de laudă la adresa staff-ului tehnic: ”Li se datorează în mare parte lor”

MM Stoica a ţinut să le dea credit antrenorilor ce alcătuiesc staff-ul tehnic al FCSB-ului, despre care a spus că au merite uriaşe pentru felul în care campioana României s-a apărat în repriza a doua, mai ales după eliminarea lui Darius Olaru, petrecută în minutul 56.

”A fost sacrifiiu, dar aş vrea să subliniez ceva ce nu prea s-a discutat. S-a văzut sprintul lui Olaru, oportunismul lui Bîrligea, imbatibilitatea în aer a noastră, intervenţiile colosale ale lui Târnovanu, dar poate nu s-a văzut cât de bine a fost pregătit tactic jocul ăsta.

Cât de bine au pregătit antrenorii ăştia patru, şi cu Marius Popa (n.r. antrenorul de portarI), cinci.

Marius Popa la meciuri.... Târnovanu e lângă poartă, iar el (n.r. Marius Popa) apără lângă banca de rezerve. Aceşti patru antrenori: Charalambous, Pintilii, Lucian Filip şi Popa, pe care îi văd tot timpul împreună, dacă îl cauţi pe unul singur, îi găseşti împreună pe toţi patru, iar faptul că am stat atât de bine în teren li se datorează în mare parte lor.

Nu le-am dat şanse lui PAOK, 10 contra 11. Foarte puţin într-o repriză pentru campioana Greciei. De ce? Pentru că s-a jucat impecabil tactic”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicasuperligafcsbpaok salonic 

viewscnt
Articole similare