Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, deranjat de discursul lui Edi Iordănescu: ”Ce carieră are? Nimeni nu vrea să audă că vorbeşti despre tine aici”

Mihai Stoica, deranjat de discursul lui Edi Iordănescu: ”Ce carieră are? Nimeni nu vrea să audă că vorbeşti despre tine aici”

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica a criticat în termeni duri discursul pe care l-a avut Edi Iordănescu, cel care a spus că ”eu n-am venit la echipa naţională să-mi stric cariera”.

Foşti colaboratori la FCSB, Mihai Stoica l-a taxat pe Edi Iordănescu pentru o declaraţie făcută după eşecul cu Muntenegru. Selecţionerul a spus atunci că ”n-am venit la echipa naţională să-mi stric cariera”.

Mihai Stoica, atac dur la Edi Iordănescu: ”Nimeni nu vrea să audă să vorbeşti despre tine aici”

Supărat după eşecul cu 2-0 în faţa Muntenegrului, după un joc sub orice critică făcut de naţională, Edi Iordănescu a făcut o declaraţie prin care şi-a atras multe critici.

Selecţionerul a spus că ”n-am venit la echipa naţională să-mi stric cariera”. Declaraţia a fost taxată de Mihai Stoica, cel care îi aminteşte lui Iordănescu jr că încă nu a avut performanţe ieşite din comun la echipele pe care le-a antrenat.

În plus, Mihai Stoica este de părere că discursul unui selecţioner nu trebuie să conţină apreciere despre sine, mai ales după o înfrângere ca cea cu Muntenegru:

”Nu poţi să te duci şi să ceri, ”hai să fim bărbaţi”, dacă nu trimiţi bărbaţi în teren. Riscă, fii bărbat primul şi riscă. Du-te şi risca, pentru că vezi că nu iese nimic, măcar rişti. Dar, în momentul în care faci echipa cum ai făcut-o, trebuie să vorbeşti mai puţin

Şi acum vorbind de carieră. Păi nu are cariera, nu are. Am spus eu clar. Carieră au cei care au dus o echipă de club în primăvara europeană şi am enumerat Olăroiu, Reghecampf, Şumudică, Dică, Rednic, etc.

Asta e ideea. Eu aş putea să vorbesc de carieră, am 7 calificări. Dar nu vorbi de carieră când ai câştigat jumate de titlu. Şi nimeni nu vrea să audă să vorbeşti despre tine aici”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

În vârstă de 43 de ani, Edi Iordănescu a reuşit să câştige 3 trofee în cariera de antrenor, toate cu CFR Cluj: un titlu de campion şi două Supercupe ale României.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare