You are here:

Mihai Stoica, exuberant după tragerea la sorţi din Champions League: "Bine că am scăpat, chiar începusem să caut hoteluri"

Mihai Stoica, exuberant după tragerea la sorţi din Champions League: "Bine că am scăpat, chiar începusem să caut hoteluri"

FCSB

Comentarii

FCSB a scăpat de Dinamo Batumi (Georgia), Dinamo Minsk (Belarus) şi Ordabasy (Kazahstan) şi va da peste campioana statului San Marino, AC Virtus, în primul tur preliminar din Champions League.

"(n.r. Dacă o consideră pe FCSB deja calificată în turul al doilea) Da, aşa se vede. Două zile am folosit în gând cuvinte inferioare când am văzut grupa de 4 hărăzită din motive geografice. N-am înţeles niciodată de ce Kazahstan are echipă în Liga Campionilor, că nu e în Europa.

Eu eram sigur că jucăm cu Ordabasy, deja mă uitam la nişte hoteluri bune, dar deplasarea ne costa mai mult decât cantionamentul de aici. Dacă nu găseam charter, noi trebuia să mergem prin Dubai, zburam 5 ore până acolo, escală şi încă trei ore şi jumătate. Fără escală făceam 7 ore pe puţin.

Nu doar că am scăpat de deplasarea asta, am scăpat şi de un meci mai dificil, de un Dinamo Batumi. Deplasarea care urmează pentru noi e... Prelungită un pic vacanţa" , a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

FCSB va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu echipa din San Marino, AC Virtus 1964.

Campioana României va juca primul meci în deplasare, pe 9 sau 10 iulie, iar manşa secundă la Bucureşti, pe 16 sau 17 iulie.

FCSB a evitat adversare mai valoroase decât echipa din San Marino, precum FC Dinamo Batumi (Georgia), FC Dinamo Minsk (Belarus) sau FC Ordabasî Şimkent (Kazahstan).

AC Virtus, din Acquaviva, a cucerit anul acesta în premieră titlul de campioană a statului San Marino, după ce terminase pe locul secund în 1988.

Miercuri este programată tragerea la sorţi a partidelor din turul secund al competiţiei.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare