Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica îl contrazice pe Boloni. Cerinţa cu care MM nu e de acord: "Nu ai cum" | EXCLUSIV

Mihai Stoica îl contrazice pe Boloni. Cerinţa cu care MM nu e de acord: "Nu ai cum" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica (56 de ani) a vorbit despre Loţi Boloni şi negocierile sale cu FRF, care n-au ajuns la un final fericit. MM Stoica nu e de acord cu Boloni şi susţine că nu poţi să nu ai un obiectiv pentru Liga Naţiunilor, care poate duce la barajul pentru EURO 2024.

Mihai Stoica îl contrazice pe Boloni. Cerinţa cu care MM nu e de acord: "Nu ai cum" | EXCLUSIV

În negocierile cu FRF, Loţi Boloni a cerut să nu aibă niciun obiectiv pe termen scurt, respectiv în Liga Naţiunilor, acesta fiind motivul pentru care Boloni nu a fost instalat selecţioner. Mihai Stoica, expertul Telekom Sport, a spus în direct că nu e de acord cu cerinţa lui Loţi Boloni.

Mihai Stoica a atras atenţia că Liga Naţiunilor e importantă şi, mai mult, dacă Boloni nu ar fi avut niciun obiectiv atunci nici jucătorii nu ar fi fost concentraţi sută la sută. MM e de părere că un obiectiv în Liga Naţiunilor era necesar.

"A nu avea un obiectiv extraordinar nu e sinonim cu a nu avea un obiectiv deloc. Nu ai cum să nu ai un obiectiv pentru Liga Naţiunilor. Asta ar fi ajuns la jucători, ce ar fi înţeles? Trebuie să ai un obiectiv. Cred că s-a înţeles altceva, cred că atunci când Burleanu şi Stoichiţa au ajuns să vb cu Boloni, când l-au cunoscut, e posibil ca acele discuţii să îi fi făcut să dorească altă variantă", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Boloni a rupt tăcerea: "De ce dracu mă cauţi pe mine?"

Într-o conferinţă de presă organizată pentru a-şi expune propria variantă despre negocierile cu FRF, Boloni a dezvăluit că a dorit să se folosească de Liga Naţiunilor pentru a pregăti campania de calificare la EURO 2024: "Voiam să mă folosesc de această competiţie (n.r. - Liga Naţiunilor) pentru a pregăti echipa naţională pentru preliminariile Campionatului European. Propunerea mea, de a şterge obiectivul intermediar, a fost respinsă. Ceea ce m-a deranjat deosebit de mult, mi-au spus că nu pot ţine un antrenor care nu câştigă, pentru că au alte obiective. Atunci de ce dracu mă cauţi pe mine? Acest tratament pe mine mă deranja", a spus Loţi Boloni.

Afla mai multe despre: mihai stoicabolonifrfechipa nationala 

viewscnt
Articole similare