You are here:

Mihai Stoica, întrebat despre numele-surpriză avansat pentru un transfer la FCSB: "M-am uitat unde joacă. Nu se poate aşa ceva!"

Mihai Stoica, întrebat despre numele-surpriză avansat pentru un transfer la FCSB: "M-am uitat unde joacă. Nu se poate aşa ceva!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (59 de ani), preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a fost întrebat, vineri, despre numele-surpriză avansat pentru un eventual transfer la echipa "roş-albaştrilor". Oficialul campioanei României a venit cu un răspuns ferm.

Daniel Mândroiu (25 de ani), liber de contract după ce a jucat ultima dată în liga a treia engleză, la Lincoln, este jucătorul despre care s-a scris că ar fi aproape să semneze cu FCSB ca înlocuitor pentru Darius Olaru, dar eventualul transfer al său la campioana României a fost "desfiinţat" de MM Stoica.

Transferul lui Daniel Mândroiu la FCSB nu intră în discuţie: "Nu ştiam cine e"

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a spus că nu se pune problema de un astfel de transfer şi că nu ştia cine e Daniel Mândroiu atunci când a citit numele său avansat pentru mutarea la echipa campioană a României..

Stoica a oferit o reacţie fermă: "Nu ştiam cine e Mândroiu. Mândroiu... M-am uitat unde joacă. Nici nu ştiu cine este. Cum să inventezi aşa ceva? M-am gândit la Mândruţă prima dată. Mamă, nu se poate aşa ceva", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

În ultimul sezon petrecut la Lincoln (locul 7 în League One), Daniel Mândroiu a reuşit 8 goluri şi 6 pase decisive în 36 de apariţii oficiale (toate competiţiile).

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Daniel Mândroiu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdaniel mandroiutransfersuperliga 

viewscnt
Articole similare