You are here:

Mihai Stoica, întrebat despre plecarea lui Vlad Chiricheş de la FCSB: "I-am oferit posibilitatea"

Mihai Stoica, întrebat despre plecarea lui Vlad Chiricheş de la FCSB: "I-am oferit posibilitatea"

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) se află în scădere de formă, iar Gigi Becali vrea să-i rezilieze contractul, însă Mihai Stoica n-a apucat să discute cu fundaşul central despre acest aspect şi despre eventuala sa rămânere în club, aşa cum l-a rugat omul de afaceri din Pipera.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a vorbit despre situaţia în care se află fundaşul central Vlad Chiricheş, ale cărui prestaţii l-au dezamăgit pe Gigi Becali, dar nu s-a putut pronunţa în privinţa viitorului său.

Mihai Stoica, despre plecarea lui Vlad Chiricheş: "Nu pot să vorbesc despre asta până nu discut cu Chiricheş"

Oficialul campioanei României a spus, însă, că i-a oferit de mai multă vreme şansa de a deveni director sportiv. Totuşi, cel mai probabil, MM Stoica şi Vlad Chiricheş urmează să aibă o discuţie şi despre viitorul fundaşului şi despre eventuala reziliere a contractului cu FCSB.

"N-am apucat să vorbesc, nu ştiu. Eu i-am oferit mai de mult posibilitatea să fie director sportiv. Nu pot să vorbesc despre asta până nu discut cu Chiricheş", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport. În prezent, Vlad Chiricheş încasează 40.000 de euro pe lună salariu la FCSB

Vlad Chiricheş mai are contract cu FCSB până în vara lui 2025.

Gigi Becali, despre Vlad Chiricheş: "Lui Chiricheş o să îi propunem să închidem contractul"

După un start ezitant de sezon, Vlad Chiricheş a intrat în gura lui Gigi Becali şi a fost criticat chiar şi după ultimul meci din campionat, cel cu Hermannstadt, pierdut de roş-albaştrii cu 0-2.

”Lui Chiricheş o să îi propunem să îi dăm banii la zi, tot ce are de luat şi să închidăm contractul. I-am zis şi lui MM... ”Vorbeşte cu el, dacă vrea să rămână...”. Este respectul pentru el, să lucreze în club. Este prea om de caracter şi prea bun şi prea deştept, şi atunci să fie cu noi în staff”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: vlad chirichesfcsbmihai stoicacontractviitor 

viewscnt
Articole similare