You are here:

Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu, după ce FCSB s-a calificat în grupele Europa League

Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu, după ce FCSB s-a calificat în grupele Europa League

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica şi-a continuat cu o ironie disputa de la distanţă cu CFR Cluj, principala contracandidată la titlu a FCSB-ului din ultimele sezoane.

Seara de joi a adus două rezultate diametral opuse pentru fotbalul românesc. FCSB s-a calificat în grupele Europa League după o victorie memorabilă în faţa lui LASK Linz, 1-0 pe Stadionul Steaua, însă rezultatul lui CFR Cluj a provoat amărăciune în rândul microbiştilor.

Deşi ardelenii erau mari favoriţi la calificare după ce au câştigat turul din România, echipa lui Dan Petrescu a fost de nerecunoscut în returul cu Pafos, din Cipru, pierdut de fosta campioană cu 0-3.

După meciul FCSB-ului, Mihai Stoica a ironizat în mod indirect declaraţiile lui Dan Petrescu, care a vorbit în repetate rânduri despre valoarea echipelor pe care le-a întâlnit în Europa, Pafos în acest caz, dar şi despre stranierii pe care acestea îi au componenţă.

Mihai Stoica, despre LASK Linz: ”N-am spus că au nişte străini deosebiţi”

"Am spus şi ieri în emisiune, exact asta, că noi dacă împingem meciul după minutul 70, suntem peste adversarii noştri. S-a văzut şi în tur. Nu am văzut fotbalişti care să se arunce toţi pe spate, cum s-au aruncat ăştia de la LASK. Din punctul acesta de vedere, i-am dominat copios.

Astea sunt victoriile mari, când întâlneşti un club care are 37 de milioane buget.

Nu-s cea mai bună echipă din lume, n-am zis că sunt cea mai bună echipă din lume, nici că au nişte străini deosebiţi, dar în fine (n.r. râde)", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Declaraţia lui Dan Petrescu, după Pafos - CFR 3-0

”Pafos a meritat victoria. Au fost echipa mai bună, au jucat foarte bine. Au avut şi publicul de partea lor. Jaja a fost cel mai bun jucător al lor. Îi felicit şi le doresc succes”, a spus Dan Petrescu, potrivit Kerkida.net.

 

Afla mai multe despre: europa leagueconference leaguemihai stoicadan petrescu 

viewscnt
Articole similare