Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica nu l-a ocolit pe Dan Petrescu, revoltat că FCSB şi-a amânat meciul: "Pentru Mister, cel care are grija noastră..."

Mihai Stoica nu l-a ocolit pe Dan Petrescu, revoltat că FCSB şi-a amânat meciul: "Pentru Mister, cel care are grija noastră..."

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, nu l-a uitat pe antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu, cel care a fost nemulţumit că vicecampioana şi-a amânat partida cu Farul.

Replica lui MM Stoica pentru Dan Petrescu

Dan Petrescu a susţinut că nu i se pare corect că FCSB şi-a amânat partida cu Farul, care va avea loc pe 4 noiembrie, după ce a avut şi jucători pozitivi la Covid-19, şi fotbalişti accidentaţi. 

Oficialul FCSB i-a explicat care e situaţia de la echipa din Berceni şi i-a urat în succes în partida retur cu AZ Alkmaar, din grupa de Conference League:

"Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră şi care şi-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul: nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentaţi. S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) şi n-am avut 13 fotbalişti apţi aşa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Ţările de Jos!", a scris oficialul pe Facebook. 

FCSB nu a reuşit să amâne cu o zi meciul cu FC Voluntari, din optimile Cupei României, şi va fi eliminată la "masa verde".

Ce a spus Dan Petrescu după ce FCSB şi-a amânat meciul cu Farul

"E un caz incredibil, va crea un precedent. CFR a avut nevoie de amânări, s-au jucat foarte multe meciuri, mai ales în anii când jucam în cupele europene, acum doi ani când avea rezultate foarte bune, aveam nevoie de o amânare, dar nu interesa pe nimeni. 

Mi se pare aiurea să suspenzi un meci cu jucători accidentaţi. Eu ştiu că se supendă pentru Covid, nu pentru jucători accidentaţi. E o chestie care va crea probleme în continuare, cred că şi eu, dacă voi avea accidentaţi, voi cere şi eu amânarea. Eu când am venit la echipă erau foarte mulţi accidentaţi, puteam şi eu să cer amânarea meciului, dar nu am putut să amânăm. Dacă ai numai cazuri de Covid şi nu ai 13 jucători, mi se pare corect să nu joci, dar dacă ai alţi accidentaţi nu mi se pare corect", a declarat Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujdan petrescu cfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare