Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, o nouă reacţie! "Te duce în noua Intertoto". Cum s-a ajuns la FCSB la decizia controversată şi cei doi fotbalişti lăudaţi

Mihai Stoica, o nouă reacţie! "Te duce în noua Intertoto". Cum s-a ajuns la FCSB la decizia controversată şi cei doi fotbalişti lăudaţi

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit explicaţii suplimentare pentru echipa de start cu care actualul lider din Liga 1 s-a prezentat la derby-ul din Cupa României cu FCSB.

Mihai Stoica, explicaţii pentru fanii FCSB: "Sigur că suporterii sunt deranjaţi că am fost eliminaţi"

FCSB a fost eliminată de Dinamo din Cupa României, iar MM Stoica a explicat cum s-a ajuns la formula de start: "Jucătorii cu uşoare probleme medicale (printre ei, Cristea, Moruţan şi Tavi Popescu) au fost menajaţi. Au jucat doar o repriză titulari incontestabili (Tănase, Olaru, Coman) pentru că acuzau o stare de oboseală, iar duminică la Mediaş temperatura va fi cu minimum 15°C sub cea de acum şi avem nevoie de prospeţime, mai ales că terenul va fi foarte greu.

Sigur că suporterii sunt deranjaţi că am fost eliminaţi în Ştefan cel Mare, însă trebuie să se înţeleagă că nu am tratat cu amatorism jocul. Singurul capitol la care unii au rămas datori a fost atitudinea, dar se va regla cu certitudine acest aspect în viitorul apropiat. Că se impunea penalty la Niţă Adrian asta e o discuţie pe care evit s-o provoc. Sau că acţiunea aceluiaşi atacant, născut în 2003, ar fi trebuit finalizată la 0-0.

Câştigurile sunt revenirea lui Nedelcu şi evoluţia de excepţie a lui Niţă, cu o prestaţie remarcabilă chiar dacă a avut adversar direct un fotbalist de mare valoare, Sorescu. De asemenea, în perspectiva luptei pentru titlu, să ai ciclu de pregătire săptămânal înaintea debutului în play-off şi între jocurile 7 şi 8 e mult mai bine decât să joci la 3 zile în două competiţii. Oare e nevoie să adaug şi că finala cupei se joacă înainte de ultima etapă a sezonului competiţional, etapă care se poate juca cu titlul pe masă? Sau că suntem hotărâţi să dăm o replică pe măsură milionarilor bugetari din Liga a 3 a?", a scris oficialul FCSB pe pagina de Facebook. 

 Echipa de start a FCSB-ului pentru partida cu Dinamo:
  • FCSB: Vlad - Creţu, Haruţ, Nedelcu, Panţîru -  Vînă, Şut, Perianu - Oaidă, Buziuc, Niţă
  • Rezerve: Udrea - Miron, Coman, Vukusic, Tănase, S. Şerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea

Mihai Stoica: "O competiţie care nu te duce decât în noua Intertoto"

"E frumos să câştigi trofee, am câştigat cupa sezonul trecut, dar titlul anul ăsta e o miză prea mare pentru a ne crampona de o eliminare într-o competiţie care nu te duce decât în noua Intertoto. 

Suntem pe primul loc, în pofida erorilor flagrante de arbitraj din ultima vreme împotriva noastră şi în favoarea CFR-ului, avem două victorii în campionat şi 23 puncte diferenţă după 22 etape faţă de eterna rivală, deci nu ştiu de ce ar trebui să-mi prezint scuze, demisii şi alte fantezii ale unora.

De media de vârstă nu mai zic. Doar că va scădea, din moment ce Niţă şi-a câştigat un loc în primii 20", a mai spus managerul general de la FCSB. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbgheorghe mustatademisie mihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare