You are here:

Mihai Stoica, reacţie "altfel" şi declaraţie plină de angajament, după eliminarea lui Darius Olaru din PAOK - FCSB 0-1: "E numărul 1"

Mihai Stoica, reacţie "altfel" şi declaraţie plină de angajament, după eliminarea lui Darius Olaru din PAOK - FCSB 0-1: "E numărul 1"

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (26 de ani) nu este învinuit de FCSB pentru cartonaşul roşu pe care l-a încasat în repriza secundă a meciului PAOK - FCSB 0-1 din Europa League. Mihai Stoica a reacţionat la aproape 24 de ore după partida de la Salonic.

Oficialul "roş-albaştrilor", Mihai Stoica, a vorbit despre cartonaşul roşu încasat de Darius Olaru în partida cu PAOK. Deşi multă lume i-a reproşat şi s-a legat de faza în care căpitanul campioanei României a fost eliminat, Stoica a avut o altfel de reacţie.

Mihai Stoica, "scut" în jurul lui Darius Olaru după "roşul" din Europa League

Stoica nu l-a certat pe Darius Olaru şi a spus că, poate, dacă Olaru rămânea pe teren poate FCSB nu ar fi câştigat. De asemenea, el a spus că Olaru este "numărul 1" dintre jucătorii cu care a lucrat în 30 de ani de carieră.

"Suport regulamentar este, dar în spiritul jocului nu dai al doilea galben. (n.r. - Nu îl condamni deloc?) Nu.

Va juca cu Dinamo, cu Rapid, va sta acasă şi va fi bombă. Poate dacă nu lua "roşu", nu jucam în zece, poate nu câştigam. Puteam să nu câştigăm, ieşeam la joc.

Olaru este fotbalistul care ne-a calificat în Europa, singur, a luat mingea şi s-a dus cu ea până în poartă. A dat două goluri cu RFS. Au făcut 2-2 cu Galatasaray. Pentru mixul ăsta de tehnică, abnegaţie, spirit, adaug şi ceva ce am văzut doar la Mihăiţă Neşu, lipsa instinctului de conservare, e numărul 1 jucători cu care am lucrat în 30 de ani de carieră.

Ce face Olaru nu a făcut nimeni", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Darius Olaru a fost eliminat la începutul primei reprize a meciului PAOK Salonic - FCSB 0-1, din etapa a doua a Europa League.

Afla mai multe despre: darius olarucartonas rosufcsbmihai stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare