Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica ştie de ce obicei va scăpa Dan Petrescu odată ajuns selecţioner: "Vă dau în scris că n-o mai face" | EXCLUSIV

Mihai Stoica ştie de ce obicei va scăpa Dan Petrescu odată ajuns selecţioner: "Vă dau în scris că n-o mai face" | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, cel care a lucrat cu Dan Petrescu la Unirea Urziceni, l-a analizat pe antrenorul dorit de Federaţia Română de Fotbal pentru postul de selecţioner.

Dan Petrescu renunţă la un obicei dacă ajunge la echipa naţională

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au fost la Cluj, pentru a negocia direct cu Dan Petrescu. Antrenorul de la CFR Cluj va discuta, în continuare, cu finanţatorul Nelu Varga, iar răspunsul final va fi dat înaintea sărbătorilor. 

Mihai Stoica a considerat că poziţia FRF, de a recunoaşte că discută cu Dan Petrescu, este suspectă. Totuşi, oficialul de la FCSB l-a lăudat pe antrenorul Dan Petrescu şi, deşi nu crede că va ajunge selecţioner, a dezvăluit ce se va întâmpla dacă va bate palma cu FRF. 

"Poate să schimbe sistemul în două zile. Aşa a făcut la Urziceni şi aşa a câştigat campionatul. Lui Petrescu nu îi trebuie timp, Petrescu e om de acţiune

Nu o să înjure niciodată Petrescu, dacă ajunge selecţioner, vreun jucător la echipa naţională, niciodată. Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Niciodată. Păi, Manea e Manea, Maftei era Maftei! Vorbim de un jucător de 30 de ani. Dacă ajunge acolo, vă dau în scris că n-o să înjure pe nimeni. Poate în gând", a declarat MM Stoica pentru Telekom Sport. 

De asemenea, fostul colaborator al lui Dan Petrescu din perioada Unirea Urziceni a fost întrebat dacă "Bursucul" era problematic în relaţia cu conducătorii: "Nu avea treabă cu patronul. Patronul de la Urziceni ne dădea afară pe amândoi, ne punea la loc după. Nu au fost probleme, n-am avut niciodată cu el. Cu Petrescu chiar a fost ok", a mai spus expertul Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: mihai stoicadan petrescudan petrescu selectioner 

viewscnt
Articole similare