Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica ţine pe toată lumea cu picioarele pe pământ. Atrage atenţia: "Se vorbeşte prea mult!" | EXCLUSIV

Mihai Stoica ţine pe toată lumea cu picioarele pe pământ. Atrage atenţia: "Se vorbeşte prea mult!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani) e cu picioarele pe pământ înaintea meciului de la Craiova, care poate fi decisiv în economia titlului de campioană. MM a atras atenţia, într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport, că se vorbeşte prea mult despre meciul cu CFR Cluj, când de fapt partida cu oltenii e cea mai importantă.

Mihai Stoica ţine pe toată lumea cu picioarele pe pământ. Atrage atenţia: "Se vorbeşte prea mult!" | EXCLUSIV

FCSB se află într-o perioadă foarte bună de formă, după 3 victorii la rând cu 4-0, dar urmează două meciuri extrem de dificile până la ultima etapă, cu CFR, care se poate disputa cu titlul pe masă. Meciurile cu FC Voluntari şi U Craiova, mai ales cel din Bănie, sunt extrem de importante şi trebuie câştigate pentru ca derby-ul cu CFR să se joace cu tilul pe masă.

În ultime perioadă, s-a discutat foarte mult despre stadionul pe care s-ar putea disputa meciul de titlu cu CFR Cluj, Ghencea, Arcul de Triumf sau Buzău, dar Mihai Stoica a atras atenţia. Până la un eventual meci decisiv cu CFR Cluj, derby-ul cu U Craiova, pe care-l numeşte "meciul anului", este capital pentru FCSB.

"Pentru noi meciul anului e indiscutabil cel de la Craiova. Se vorbeşte foarte mult despre stadionul pe care vom juca în ultima etapă, dar se poate că ultima etapă să fie fără miză.

Sub nicio formă nu mai putem aştepta acum de la altcineva un sprijin pentru că nu o să apară. Cred că CFR nu mai are meci până la sfârşit. Să sperăm că la Buzău, unde din cauza abuzului de putere pe care îl fac guvernanţii, vom juca cu trofeul la marginea gazonului", a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Programul meciurilor FCSB din ultimele 3 etape ale play-off-ului:

  • U Craiova - FCSB, 8 mai, 19:30, pe "Ion Oblemenco"
  • FC Voluntari - FCSB, 14 mai, 21:00, Giuleşti
  • FCSB - CFR Cluj, 21 mai, 20:00, Buzău

În acest moment, FCSB se află pe locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 49 de puncte, două mai puţin decât liderul CFR Cluj şi patru mai mult decât echipa de pe locul trei, U Craiova.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbliga 1u craiova 

viewscnt
Articole similare