Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, uimit de cum îşi petrece timpul liber Octavian Popescu după ce a fost răsplătit de Gigi Becali: ”Altul s-ar plimba cu maşina nouă” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, uimit de cum îşi petrece timpul liber Octavian Popescu după ce a fost răsplătit de Gigi Becali: ”Altul s-ar plimba cu maşina nouă” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu este un jucător aparte în fotbalul românesc, iar Mihai Stoica a revenit cu o nouă serie de laude la adresa fotbalistului de la FCSB.

Octavian Popescu este one-man-show în momentul de faţă la FCSB. Acesta a scos-o din criză pe vicecampioană în Liga 1.

Golul său izbăvitor din meciul cu Voluntari, câştigat cu 1-0, a pus capăt seriei de trei partide consecutive fără victorie în campionat pentru FCSB.

Formaţia bucureşteană a remizat cu CS Mioveni (1-1) şi a pierdut cu Farul Constanţa (0-2) şi FC Argeş (0-1).

Execuţia lui Octavian Popescu din meciul cu Voluntari nu a fost una izolată. Tânărul fotbalist a mai reuşit astfel de şuturi spectaculoase şi în alte partide din acest an, respectiv cu CFR Cluj (3-3) şi cu Dinamo (3-0).

Mihai Stoica, uimit de cum îşi petrece timpul liber Octavian Popescu după ce a fost răsplătit de Gigi Becali: ”Altul s-ar plimba cu maşină nouă” | EXCLUSIV

După ce l-a lăudat pe Octavian Popescu inclusiv pentru prestaţia din meciul cu FC Argeş, Mihai Stoica a revenit cu o nouă serie de complimente la adresa celui mai râvnit jucător din fotbalul românesc.

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că în timp ce se uita la meciul Real Madrid - PSG, din manşa retur a optimilor Ligii Campionilor, vorbea prin mesaje cu fotbalistul de 19 ani, care se uita şi el la respectivul duel.

De asemenea, oficialul bucureştenilor a mărturisit că tânărul jucător a vizionat şi partida Unirea Constanţa - Petrolul Ploieşti, din Liga a 2-a.

Astfel, Mihai Stoica s-a arătat surprins de atitudinea exemplară a lui Octavian Popescu din afara terenului, în condiţiile în care acesta a fost recompensat recent de patronul Gigi Becali cu o maşină în valoare de 30.000 de euro.

”Eu sunt anturajul lui. Marţi la Champions League scriam cu el in timpul meciului, comentam că ţine cu Real Madrid,. Eu nu ţin cu Real Madrid, dar sunt împotriva lui PSG.

Miercuri îmi scrie <<Vă uitaţi la meci?>> <<Ce faci, mă? Mă verifici?>> Se uita la meci.

<<Dar, joi să te uiţi la Unirea Constanţa - Petrolul>> Dar altul dacă ar avea maşină nouă, s-ar plimba cu maşina.

Nu am nicio emoţie la copilul ăsta, nicio emoţie”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsb. mihai stoicatavi popescu 

viewscnt
Articole similare