You are here:

Mihai Stoica, veşti din "infirmeria" FCSB. Olaru, Miculescu şi Baeten au ieşit accidenţi din meciul cu Sparta Praga. Care e starea lor

Mihai Stoica, veşti din "infirmeria" FCSB. Olaru, Miculescu şi Baeten au ieşit accidenţi din meciul cu Sparta Praga. Care e starea lor

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Sparta Praga, 1-1 în Cehia, într-un meci în care a arătat excelent până aproape de minutul 80. Campioana României a terminat partida cu trei jucători accidentaţi, care n-au mai putut continua, iar Mihai Stoica a anunţat care este starea lor.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a anunţat care este starea fotbaliştilor accidentaţi în meciul cu Sparta Praga. Darius Olaru, David Miculescu şi William Baeten s-au accidentat contra Spartei pe parcursul meciului.

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten şi David Miculescu, accidentaţii FCSB din meciul cu Sparta Praga

Darius Olaru este singurul care nu are nimic, în schimb William Baeten şi David Miculescu au probleme. Belgianul Baeten a suferit o entorsă, a anunţat Mihai Stoica, iar David Miculescu a primit o lovitură în coapsă, care l-a scos din joc.

"Olaru e bine, Baeten a făcut o entorsă. Miculescu are o lovitură în coapsă, din aia după care nu mai poţi să pui piciorul jos. O lovitură puternică poate să provoace şi o leziune fibrilară, dar sper să nu", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Sparta Praga - FCSB 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, marţi, în deplasare, în compania echipei Sparta Praga, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Pentru FCSB a marcat Dawa, în minutul 61, iar pentru Sparta Praga a înscris Olatunji (78).

În minutul 90+3, Kairinen a marcat pentru Sparta Praga, dar golul a fost anulat din cauza unui fault în atac la Edjouma.

 La FCSB, antrenorul Elias Charalambous a trimis în teren următorii jucători: Târnovanu - Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Şut, Lixandru, Băluţă (Edjouma -88) - Olaru (Alhassan - 77), Miculescu (Luis Phelipe  - 77), Popa (Baeten -46 / Ştefănescu - 62)

Meciul retur are loc săptămâna viitoare.

Dacă trece de Sparta Praga, FCSB va juca în play-off cu învingătoarea dublei manşe dintre PAOK Salonic - Malmo, scor 2-2, în tur.

Afla mai multe despre: darius olarufcsbaccidentatimihai stoicadavid miculescuwilliam baeten 

viewscnt
Articole similare