Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă a dezvăluit cum s-a acomodat Edi Iordănescu la echipa naţională. ”E un antrenor cum a fost şi Mirel!”

Mihai Stoichiţă a dezvăluit cum s-a acomodat Edi Iordănescu la echipa naţională. ”E un antrenor cum a fost şi Mirel!”
Comentarii

Directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit cum s-a acomodat Edi Iordănescu la echipa naţională.

După îndelungi căutări, Federaţia Română de Fotbal a găsit înlocuitor pentru Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al naţionalei României. Edi Iordănescu a fost alegerea FRF.

Edi Iordănescu nu a fost prima alegere a celor de la FRF. Federaţia a negociat cu Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Ladislau Boloni, dar cei amintiţi anterior au refuzat posibilitatea de a prelua echipa naţională. 

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că Edi Iordănescu şi-a luat treaba în serios şi că este un antrenor dedicat, la fel ca Mirel Rădoi. De asemenea, el a vorbit despre zvonurile că Mihai Iosif va fi dat afară de la Rapid.

”E un antrenor cum a fost şi Mirel!” 

”Edi Iordănescu şi-a luat rolul foarte în serios şi în fiecare zi împreună cu staff-ul pe care îl are acum la dispoziţie studiază viitorii adversari, îşi pregăteşte perioadele în care va avea meciuri. E un antrenor cum a fost şi Mirel, dedicat, pasionat.

Pintilii nu putea să vină la naţională în funcţia de antrenor, ca să clarificăm problema. Pintilii trebuie să termine studiile şi după poate va ajunge şi la echipa naţională.

Este un caz în care trebuie să fii extrem de realist. Iosif a luat echipa într-o situaţie destul de grea anul trecut, a promovat cu ea şi anul acesta nimeni nu se aştepta să ajungă unde e. Nu e nicio tragedie dacă va juca în play-out Rapidul la prima promovare. Că au dat speranţe, e cu totul altceva. Rapid e o echipă bună care se bate în continuare pentru play-off. Iosif are un mare merit acolo”, a spus Mihai Stoichiţă. 

Afla mai multe despre: stoichiţă-echipa naţională-iordănescu-iosif 

viewscnt
Articole similare