Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă a reacţionat după ce a ascultat ce vor fotbaliştii naţionalei: "Nu cred că jucătorii au interese să-l perie pe Mirel Rădoi"

Mihai Stoichiţă a reacţionat după ce a ascultat ce vor fotbaliştii naţionalei: "Nu cred că jucătorii au interese să-l perie pe Mirel Rădoi"
Comentarii

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a comentat dorinţa vestiarului naţionalei României, care îşi doreşte ca selecţionerul Mirel Rădoi să continue pe banca tricolorilor.

Mihai Stoichiţă: "Nu cred că jucătorii au interese să-l perie pe Mirel Rădoi"

Au mai rămas doar câteva săptămâni până când contractul lui Mirel Rădoi va expira. Selecţionerul a anunţat că pleacă, dar FRF a anunţat că decizia finală va fi luată după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Mihai Stoichiţă a observat declaraţiilor oferite de mai mulţi tricolori, care şi-au manifestat susţinerea pentru Mirel Rădoi, şi a tras câteva concluzii. 

"Întâi să ne calificăm la baraj şi după să discutăm ceva. Pentru Mirel e o satisfacţie interioară, pentru că am văzut declaraţiile lor şi îi cresc cota foarte mult. Nu cred că au interese să-l perie să cine ştie ce, pentru că el e destul de intransigent în hotărârile pe care le ia. Probabil este extrem de apropiat de ei, e apropiat şi ca vârstă de mulţi dintre ei, dar e şi un antrenor care a ştiut să-i convingă că ideile lui sunt cele care sunt potrivite pentru viitor. 

N -a fost o greşeală atunci când s-a insistat şi i s-a dat încredere după rezultatele negative lui. Am avut încredere în el toţi cei de la federaţie şi uite că e confirmată măcar din punct de vedere... Să vedem şi rezultatele astea două.

Să avem linişte până la acele două meciuri şi după aia să vedem dacă tulburăm apele (n.r. - râde)", a declarat oficialul FRF. 

Afla mai multe despre: mihai stoichitamirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare