Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă anunţă propunerea pe care FRF i-a făcut-o lui Edi Iordănescu: "Mingea e la el!"

Mihai Stoichiţă anunţă propunerea pe care FRF i-a făcut-o lui Edi Iordănescu: "Mingea e la el!"
Comentarii

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre situaţia contractuală a lui Edi Iordănescu, selecţionerul României, la plecarea spre tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Naţiunilor. El a anunţat ce propunere i-a făcut FRF lui Iordănescu.

Edi Iordănescu a calificat Românie la EURO 2024, dar viitorul său pe banca tehnică a naţionalei României este incert. Selecţionerul îşi termină contractul după Campionatul European din Germania, iar părţile trebuie să se pună la masa negocierilor pentru o eventuală prelungire.

Federaţia Română de Fotbal îl vrea în continuare selecţioner pe Edi Iordănescu: "Noi vrem. Mingea e la el"

Stoichiţă a dezvăluit în faţa jurnaliştilor că FRF îşi doreşte ca Edi Iordănescu să continue să conducă naţionala României şi după EURO 2024, în campania din Liga Naţiunilor şi în preliminariile Cupei Mondiale din 2026. Totuşi, directorul tehnic al federaţiei a lăsat de înţeles că Edi trebuie să dea răspunsul.

Negoierile dintre Edi Iordănescu şi reprezentanţii FRF vor continua şi în luna martie, odată cu meciurile de pregătire al naţionalei României în vederea EURO 2024. Mihai Stoichiţă spus că Edi Iordănescu este dorit la cârma naţionalei pentru măcar încă o campanie de calificare.

"O să avem timp să discutrăm acum în perioada asta când sunt meciurile de pregătire, în luna martie. Noi vrem să continuăm. Mingea e la el în ogradă.

(n.r. - perioada contractuală) Asta se discută. O campanie. Nu poţi să spui că pe viaţă. Nu se poate aşa ceva la fotbal, mai ales la echipele naţionale. Campaniile sunt importante. Dacă a fost în stare să ne califice la Europene de ce să nu ne califice şi la Mondiale?", a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea către tragerea la sorţi.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, România a terminat grupa de calificare la EURo 2024 pe primul loc, peste Elveţia, Israel sau Kosovo şi va merge la primul turneu final după o pauză de 8 ani. Ultima prezenţă a tricolorilor la un turneu final s-a înregistrat în 2016, în Franţa.

Afla mai multe despre: edi iordanescuofertacontractromaniamihai stoichita 

viewscnt
Articole similare