Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă aruncă bomba! ”Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu şi Rădoi va avea loc vineri sau luni!” Ce a spus directorul tehnic de la FRF

Mihai Stoichiţă aruncă bomba! ”Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu şi Rădoi va avea loc vineri sau luni!” Ce a spus directorul tehnic de la FRF

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a ratat, duminică seară, calificarea la barajul pentru Cupa Mondială, încheind pe locul 3 grupa J a preliminariilor europene. România a învins cu 2-0 Liechtenstein, în deplasare, însă şi Macedonia de Nord s-a impus, scor 3-1, în faţa Islandei.

Mirel Rădoi a decis ca după ratarea barajului pentru Cupa Mondială 2022 să renunţe la banca tehnică a echipei naţionale. Chiar dacă Rădoi a spus că nu vrea să mai continue la naţională, oamenii din federaţie încearcă să îi schimbe decizia.

Mai mult decât atât, Mihai Stoichiţă a anunţat că va avea loc o întâlnire între Mirel Rădoi şi Răzvan Burleanu pentru a negocia continuarea colaborării dintre cele două părţi. 

”Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu şi Rădoi va avea loc vineri sau luni!”

”Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu şi Rădoi va avea loc vineri sau luni, în funcţie de anumite repere din programul preşedintelui. Eu sper în continuare ca Mirel să rămână, e firesc să purtăm acest dialog. Mai departe, e hotărârea lui să acţioneze cum va crede de cuviinţă.

La negocieri, dacă va pica varianta Rădoi, vor fi abordaţi în primul rând antrenorii liberi de contract. Dacă ajungem, de exemplu, la Petrescu, va trebui să-l întrebăm mai întâi pe Nelu Varga dacă ne dă voie să-l abordăm pe Dan. La Hagi, e însă, o situaţie mai specială.

Discutăm cu patronul Hagi ca să ne permită să tratăm cu antrenorul Hagi. Glumesc! Dar la Gică e, desigur, o postură mai aparte, fiindcă el este acolo şi proprietar. Niciodată nu va putea fi în acelaşi timp şi patron la Farul, şi selecţioner. Dar am mai tot avut dialogul ăsta, inclusiv în urmă cu trei-patru ani.

Iar el a fost foarte clar atunci: Sunt patron, am anumite interese, nu pot intra în conflict cu naţionala. Dacă se va pune problema să vină la lot, va trebui să cedeze clubul soţiei sau altei persoane pentru a se degreva de acest statut vizavi de Farul. Asta ţine însă numai de Gică şi de planurile lui”, a spus Mihai Stoichiţă, conform playsport.

Semnalul de alarmă tras de un fost mare jucător al naţionalei

”Nu ai cum să-l aduci înapoi pe Rădoi (n.r. la naţională). El a zis că pleacă. Nu ştiu dacă există posibilitatea să mergi să negociezi, când el ţi-a zis că oricum pleca şi dacă reuşea să califice echipa la baraj. La ce folosesc discuţiile astea? Are şi el demnitatea lui. Ştie ce ar însemna să-şi încalce cuvântul.

Au fost şi momente bune. Echipa asta are nevoie de un selecţioner cu experienţă, care să fi trecut prin etape grele. El nu avea experienţă. A făcut o treabă extraordinară cu Under 21 în Italia şi a mers foarte bine, la nivelul acela. Nu pot să uit ce a făcut bun, dar probabil că la prima reprezentativă s-au făcut nişte greşeli.

Mulţi jucători tineri încă nu au ajuns la maturitate, astfel încât să se gândească numai la performanţă. Se gândesc mai mult la ei, la transferuri. Însă, talent există. Mi-l doresc pe Hagi la naţională, pentru că a demonstrat. Acum, nu ştiu dacă este posibil.

El a construit o academie, a crescut foarte mulţi tineri, pe care i-a vândut pentru sume importante. Cred că ar fi cel mai potrivit pentru postul de selecţioner. Ar trebui să i se dea posibilitatea să construiască o nouă generaţie, mai ales că mulţi dintre jucători au trecut pe la academia sa”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: rădoi-burleanu-stoichiţă 

viewscnt
Articole similare