Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, declaraţia zilei. Vrea o confruntare România - Ungaria: “Nu e mare diferenţă între noi”

Mihai Stoichiţă, declaraţia zilei. Vrea o confruntare România - Ungaria: “Nu e mare diferenţă între noi”
Comentarii

România a fost repartizată în urna a treia la tragerea la sorţi a preliminariilor EURO 2024.

Mihai Stoichiţă, declaraţia zilei. Vrea o confruntare România - Ungaria: “Nu e mare diferenţă între noi”

Tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2024 va avea loc, duminică, la Frankfurt. Momentan, 37 din 53 de ţări îşi ştiu locul din urnă pentru tragerea la sorţi care va fi pe 9 octombrie, la Frankfurt.

România este şi ea una dintre aceste ţări, tricolorii urmând să se afle în a treia urnă valorică, iar naţionala din Hexagon ar putea fi unul dintre adversari.

Mihai Stoichiţă, director tehnic în cadrul FRF, a plecat la Frankfurt, nu înainte de a declara că Ungaria ar fi un adversar bun pentru "tricolori" în preliminariile pentru EURO 2024.

Declaraţia a suprins, în contextul în care Ungaria a făcut o figură frumoasă în Liga Naţiunilor, clasându-se pe locul doi într-o grupă cu Italia, Germania şi Anglia!

"(n.r. - Cu ce speranţe la tragere?) Cu speranţa calificării. Ce speranţe? Să dea Dumnezeu să cădem bine, ce înseamnă bine nu îmi mai dau seama că... (n.r. - pe cine aţi vrea să evitaţi?) nu vreau să mă gândesc, nu mă întrebaţi, nu am preferinţe, nu îmi fac calcule, cred că trebuie să ne uităm mai mult, în momentul în care suntem, la echipa noastră.

Are calificarea, nu? Calificarea clar este un obiectiv pentru... pentru ce a rămas Edi? Să califice echipa, ăsta e obiectivul lui. E normal să fie aşa.

(n.r. - Ungaria) Nu ar fi rău cu Ungaria, eu zic că ar fi bine cu Ungaria. Nu e vorba numai de motivaţie, dar nu cred că este mare diferenţă între noi şi unguri, chiar dacă ei în ultima vreme au avut performanţe mai bune decât noi. Fotbalistic vorbind, nu cred că e o aşa mare diferenţă între noi şi unguri.

Eu sper ca restartul să fi fost ultimele două meciuri şi de acum încolo să fie o normalitate, nu să mai fie un restart, să fie o normalitate, asta e ce îmi doresc. Restartul cred că a avut loc. Câte restarturi să dăm? Ăsta a fost restartul, cred eu, Finlanda şi Bosnia.

Am văzut că putem, ne-am demonstrat nouă înşine că putem, fotbaliştii şi-au demonstrat, antrenorii şi-au demonstrat că avem o echipă care poate, atunci nu trebuie să îţi lipsească încrederea în viitor", a spus Mihai Stoichiţă, pe aeroportul Otopeni.

Afla mai multe despre: mihai stoichitanationala romaniei 

viewscnt
Articole similare