Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă despre perla lui Hagi: ”Drăguş, un talent extraordinar!”

Mihai Stoichiţă despre perla lui Hagi: ”Drăguş, un talent extraordinar!”

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichiţă a comentat în direct la Sport Center de la Telekom Sport prestaţia României din Serbia, dar şi debutul lui Denis Drăguş la echipa reprezentativă.

Despre partida de la Belgrad, Stoichiţă crede că România a făcut un meci bun, dar că există încă lipsuri pe faza de construcţie şi pe faza defensivă: ”Cred că sunt plusuri şi minusuri după meciul de aseară, pentru că am avut şi puncte slabe, o organizare de joc bună, cu câteva sincope în faza de apărare. În atac, am fost destul de buni, cu destule acţiuni ofensive pentru un meci jucat în deplasare. Plus că am stabilitate pe faza de construcţie, asta am remarcat. Mai e de lucru, din păcate, suferim încă pe faza de apărare. Sârbii puteau să mai înscrie, dar şansa noastră a fost că Tătăruşanu a fost inspirat” a explicat Stoichiţă.


Despre debutul lui Denis Drăguş la nivelul primei reprezentativ, Stoichiţă vorbeşte la superlativ: ”Depinde ce vrei să vezi un jucător de 19 ani. Eu văd un extraordinar talent, extrem de inspirat în faza de atac. Are un potenţial imens, îmi place foarte mult şi cred că merită Cosmin apreciat pentru curajul pe care l-a avut. Eu n-aş băga un jucător de 19 ani dacă n-aş fi sigur de el. Cosmin a fost. Îl felicit şi pe el şi pe Gică Hagi” a mai declarat Mihai Stoichiţă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis drăguşechipa naţionalămihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare