Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, încrezător înaintea următoarei partide din calificări: ”Puneţi la pariuri, câştigăm în Armenia!”. Ce spune despre meciul cu Germania

Mihai Stoichiţă, încrezător înaintea următoarei partide din calificări: ”Puneţi la pariuri, câştigăm în Armenia!”. Ce spune despre meciul cu Germania

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă acasă de Germania, cu scorul de 0-1, în calificările la Campionatul Mondial. Singurul gol al partidei a fost marcat de Gnabry în minutul 16, într-o partidă în care cel mai remarcat jucător român a fost portarul, Niţă.

România a fost răpusă de Germania cu scorul de 0-1 în calificările la Campionatul Mondial. Baieţii lui Rădoi au luptat, dar au fost învinşi de echipa mai bună. Niţă a fost cel mai apreciat jucător român, apărând încercările nemţilor în nenumărate rânduri.

În urma partidei, directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a discutat despre prestaţia selecţionatei noastre. Acesta s-a arătat optimist şi încrezător, spunând că vom învinge Armenia, în urma unui meci în care ar fi văzut semne încurajatoare.

Mihai Stoichiţă, încrezător înaintea următoarei partide din calificări

”Meciul putea să aibă o turnură mai neplăcută pentru noi, dar d-aia sunt 11 pe teren, fiecare să pună umărul. E un portar foarte bun, nu ştiu de ce ne mirăm cum apără Niţă sau dacă era altcineva. Sunt portari profesionişti, apără într-un campionat civilizat, campionatul Cehiei. Mie mi-a plăcut organizarea de joc a României, agresivi şi la sfrârşit dintr-un rezultat care putea să fie mult mai drastic pentru nemţi, se putea transforma într-un meci egal.

Câştigăm în Armenia. Puneţi la pariuri, câştigăm în Armenia. Se poate mira oricine de formula lui Pitagora, mă rog, de ce să te miri? La începutul jocului am avut Mihăilă, Puscaş, Chiricheş, 3 ocazii de gol. Senzaţia mea la sfrârşit e că trebuie să-i ajungem pe nemţi. Să ne organizăm ca să ajungem acolo şi să creştem fotbalişti cum cresc ei. Am pierdut frumos.

Şi la meciul cu noi n-a fost o Islanda extraordinară, am fost noi mai slăbuţi”, a spus Stoichiţă.

Directorul tehnic al FRF a vorbit şi despre selecţionata U21 şi a dezvăluit că este de părere că baieţii lui Mutu ar putea obţine un rezultat pozitiv împotriva Germaniei.

”Da, de ce nu, am ţinut mereu legătura cu ei, Adi împreună cu toţi au studiat exact ce trebuie să facă cu Germania, am mare încredere că pot obţine un rezultat pozitiv”, a mai adăugat Stoichiţă.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromânia germaniacalificări mondialmihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare