Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, indiciu despre următorul selecţioner? ”În data de 20 îl vom avea”

Mihai Stoichiţă, indiciu despre următorul selecţioner? ”În data de 20 îl vom avea”

Echipa națională

Comentarii

După ce FRF anunţa că noul selecţioner va fi anunţat până la tragerea pentru Nations League, de pe 16 decembrie, Mihai Stoichiţă a afirmat că numirea ar putea fi amânată.

Mirel Rădoi a plecat de la echipa naţională oficial la finalul ultimei luni, iar căutarea pentru un nou selecţioner pare să fi luat sfârşit.

Oficialii FRF anunţau iniţial că noul selecţioner va fi ales înaintea tragerii la sorţi pentru Nations League, însă acum s-au sucit.

Antrenorul ce va sta pe banca României la următoarea acţiune a echipei naţionale va fi anunţat cel târziu pe 20 decembrie, a anunţat Mihai Stoichiţă, iar data aleasă ar putea fi un indiciu.

Mihai Stoichiţă, indiciu despre următorul selecţioner?

Aveţi răbdare, o să avem, nu rămânem fără selecţioner. (n.r. dar când se va anunţa, până pe 15?) Nu ştiu, s-ar putea să fie după tragere.

În orice caz, până în data de 20 o să avem selectioner. (n.r. va fi din numele vehiculate sau poate să apară vreo surpriză?) Nu are sens să discutăm acum.

Variantele sunt multe, pentru că propunerile au fost făcute în cadrul Comisie Tehnice acum ceva vreme şi bineînţeles că ştiţi cu cine s-a discutat, nu e un secret, aveţi răbdare”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Oficialii FRF ar fi decis că noul selecţioner va fi unul dintre Adi Mutu şi Dan Petrescu, iar data de 20 decembrie ar părea să încline spre varianta Petrescu.

Antrenorul celor de la CFR a anunţa în trecut că nu va fi disponibil pentru negocieri până pe 20 decembrie, având în vedere că echipa clujeană îşi dispută ultimul meci al anului pe 19.

Astfel, ar putea fi o coincidenţă că Stoichiţă a alea aceeaşi dată sau ar putea însemna că şefii de la FRF ştiu deja că Dan Petrescu va semna cu echipa naţională imediat după încheierea anului cu CFR.

În cazul în care pleacă din Gruia, chiar Adi Mutu i-ar putea lua locul, deşi şi Edi Iordănescu ar putea fi în vizorul lui Nelu Varga, după ce l-a înlocuit pe Petrescu şi anul trecut.

Afla mai multe despre: mihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare