Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă ştie cum va ajunge România la EURO 2024. ”Atunci vom vorbi de calificare” | EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă ştie cum va ajunge România la EURO 2024. ”Atunci vom vorbi de calificare” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României este mare favorită la califcarea la turneul final al Campionatului European din Germania ce se va disputa vara viitoare. Director tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă a vorbit despre şansele ”tricolorilor” de a sparge gheaţa, după opt ani în care România nu a mai participat la EURO.

Tricolorii se află pe primul loc în grupa I, cu un punct mai mult decât Elveţia şi cinci peste Israel, iar ratarea calificării va însemna un dezastru, având în vedere situaţia nefericită prin care trece ”Ţara Sfântă” şi forma slabă pe care o traversează naţionala lui Shaqiri. În opinia lui Mihai Stoichiţă, un succes cu Israel în luna noiembrie va fi echivalentul califcării pentru România.

Victorie cu Israel şi mergem la EURO!

”(n.r. Despre şansele de califcare ale României) Eu nu mă pricep la procente, dar cred că avem şanse mari. Avem meciul cu Israel, pe care îl jucăm pe teren neutru cel mai probabil, pentru că nu cred că se va schimba situaţia. E şansa noastră şi trebuie să o speculăm. Dacă batem Israelul în primul meci, nu mai vorbim de procente, vom vorbi de calificare”, a spus Mihai Stoichiţă, la Orange Sport.

România mai are de jucat două meciuri în grupă, pe teren neutru cu Israel şi acasă cu Elveţia. ”Tricolorii” pot profita şi de programul infernal pe care îl va avea naţionala lui Alon Hazan în noiembrie, atunci când Israel va juca în decurs de o săptămână cu Kosovo, România şi Elveţia.

 

Afla mai multe despre: echipa naţionalămihai stoichiţăeuro 2024românia 

viewscnt
Articole similare