Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă vrea ca scenariul de la EURO 2016 să se repete pentru România, în Germania: "Asta îmi doresc. Să vedem ce ne rezervă soarta"

Mihai Stoichiţă vrea ca scenariul de la EURO 2016 să se repete pentru România, în Germania: "Asta îmi doresc. Să vedem ce ne rezervă soarta"
Comentarii

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a vorbit la plecarea delegaţiei României spre Germania, unde va avea loc tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2024. Va fi primul turneu final la care participă România în ultimii şase ani, după EURO 2016.

Pe aeroport, Stochiţă a spus că îşi doreşte ca România să joace meciul de deschidere cu Germania, aşa cum s-a întâmplat şi în Franţa în 2016. De asemenea, oficialul Fededraţiei Române de Fotbal n-a dat pronosticuri în ceea ce priveşte grupa României, "ca să n-am deziluzii".

Mihai Stoichiţă: "Vreau să jucăm meciul de deschidere cu Germania la EURO 2024"

Stoichiţă s-a declarat încrezător că România poate ieşi din grupe la Campionatul European şi a s spus că aşteapt să vadă ce ne rezervă soarta la tragerea la sorţi care va avea loc în Germania. Directorul tehnic al FRF a vorbit şi despre amicalele pe care le va juca România înainte de EURO 2024.

"Sper să fie o tragere cu noroc pentru naţionala României, să ne calificăm din grupe. Nu mai visez nicio grupă, vreau doar să ne calificăm. Nu vreau să îmi fac iluzii ca să nu am deziluzii. Stau să văd ce ne rezervă soarta. De ce nu aş avea încredere că putem ieşi din grupe? Viitorul de acum l-am construit acum 4 ani şi Dumnezeu ne-a răsplătit munca.

Da, eu asta mi-aş dori, să jucăm meciul inaugural cu Germania. O să vedem în luna martie, atunci când se joacă amicale, pe cine vom întâlni. E treaba lui Edi aici, să îşi aleagă adversarii şi strategia pentru vară", a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea din România.

Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 are loc sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 19:00, în Germania.

Afla mai multe despre: mihai stoichitafrfromaniagrupaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare