Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, mesaj pentru Rednic înaintea meciului direct: "Este unul dintre cei mai buni antrenori din România"

Mihai Teja, mesaj pentru Rednic înaintea meciului direct: "Este unul dintre cei mai buni antrenori din România"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari continuă lupta pentru a rămâne în Liga 1 şi pentru ilfoveni urmează meciul cu Poli Iaşi, noua "lanternă roşie" din prima ligă. Înainte de meciul direct, Mihai Teja i-a transmis un mesaj fostului său mentor, Mircea Rednic.

"Suntem într-o săptămână cu trei meciuri, urmează un meci foarte important pentru noi, cu Politehnica Iaşi, o echipă bună, cu un antrenor foarte bun. O echipă rănită în orgoliu, sunt sigur că va fi cel mai greu meci pe care l-am avut până acum, trebuie să fim concentraţi, să avem atitudine, să dăm tot ce avem mai bun să câştigăm acest meci", a spus Teja despre meciul cu Poli Iaşi, care se joacă duminică, de la ora 14:30, în direct la Telekom Sport 1. 

La partida de duminică, Teja se va întâlni din nou cu mentorul său, Mircea Rednic. În startul carierei, Teja i-a fost asistent fostului tehnician de la Dinamo. 

"Mircea Rednic este prietenul meu, eu am spus tot timpul, am lucrat cu Mircea, am învăţat foarte multe de la Mircea Rednic, este omul care m-a introdus în fotbal, alături de care am lucrat şi am avut bucurii foarte mari. Este unul dintre cei mai buni antrenori din România şi vreau să îi spun că trebuie să ţină capul sus pentru că se poate întâmpla orice în viaţă. Sunt sigur că după meciul cu noi lucrurile se vor regla", a mai spus Teja. 

Afla mai multe despre: mihai tejamircea rednic 

viewscnt
Articole similare