Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihăilă, din Serie B direct în Champions League. Clubul l-a pus pe lista transferurilor: "Străluceşte şi sacrificiul e pregătit"

Mihăilă, din Serie B direct în Champions League. Clubul l-a pus pe lista transferurilor: "Străluceşte şi sacrificiul e pregătit"

Stranieri

Comentarii

Presa din Italia anunţă că unul dintre românii care evoluează pentru Parma ar putea schimba echipa, în curând. Valentin Mihăilă a revenit pentru clubul din Emilia-Romagna, iar Atalanta a pus ochii pe el, în vederea unui transfer.

Italienii anunţă că Valentin Mihăilă s-ar putea transfera la o echipă de Champions League

Patronul american al Parmei, Kyle Krause, a făcut investiţii importante la Parma de când a preluat clubul. El a cheltuit milioane de euro pentru a transfera jucători tineri de viitor, vrea să construiască un stadion şi să pună la punct un proiect care să propulseze echipa între primele din Serie A. 

Printre investiţiile făcute de Krause sunt şi transferurile lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man, pe care a plătit aproximativ 20 de milioane de euro. În acest moment, omul de afaceri nu are de gând să se despartă de ei pentru mai puţin de 20 de milioane de euro, fiecare. 

În startul sezonului, Atalanta şi-ar fi manifestat interesul pentru fostul fotbalist al Universităţii Craiova: "'Bijuteria' (n.r. - Valentin Mihăilă) străluceşte la Parma şi vede Champions League. 'Sacrficiul' (n.r. - Parmei) e pregătit", scrie publicaţia italiană Seriebnews.com

"Un club important din Serie A se concentrează asupra sa. Este vorba despre Atalanta", mai scriu italienii. Gian Piero Gasperini şi conducerea se gândesc la viitorul echipei, iar profilul lui Valentin Mihăilă se potriveşte. De altfel, Atalanta ar fi pregătită să-l vândă pe tânărul atacant Roberto Piccoli, în vârstă de 20 de ani şi cotat la cinci milioane de euro, pentru a face rost de banii necesari pe care-i cere patronul Parmei.

"Atalanta e pe urmele lui Mihăilă. Vom vedea", mai notează sursa citată. Revelaţia din Serie A a pătruns în acest sezon în Champions League şi joacă în grupa F, alături de Young Boys, Villarreal şi Manchester United. 

Valentin Mihăilă şi Dennis Man vor înapoi în Serie A

Parma îşi doreşte revenirea în Serie A imediat după ce a retrogradat. În acest moment, "cruciaţii" sunt pe locul 11 în Serie B, cu şapte puncte acumulate după patru meciuri jucate. 

Mihăilă a jucat în trei meciuri şi a marcat două goluri, în timp ce fostul fotbalist al FCSB-ului, Dennis Man, care a fost depistat pozitiv cu Covid-19, a jucat în cinci partide şi a marcat două goluri. 

Giovanni Becali a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că un alt club care joacă în competiţiile europene a dorit să-l transfere pe Valentin Mihăilă de la Parma.

 

Afla mai multe despre: valentin mihailaparmatransfer valentin mihailaparmavalentin mihaila dennis man parmadennis manvalentin mihaila atalanta 

viewscnt
Articole similare