Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihăilă şi Man, despre cum e să împartă vestiarul cu legendarul Buffon: "Ăsta a fost primul cuvânt rostit în română. Nu îndrăznesc să-i dau scăriţă!"

Mihăilă şi Man, despre cum e să împartă vestiarul cu legendarul Buffon: "Ăsta a fost primul cuvânt rostit în română. Nu îndrăznesc să-i dau scăriţă!"

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă (21 de ani) şi Dennis Man (23 de ani), fotbaliştii Parmei, au vorbit despre cum e să împartă vestiarul cu legendarul Ginaluigi Buffon (43 de ani). Cei doi fotbalişti români au costat-o pe Parma, echipa care l-a dat pe Buffon în fotbalul mare, la Juventus, aproximativ 20 de milioane de euro.

Mihailă şi Man, despre întâlnirea cu Buffon: "Ăsta a fost primul cuvânt rostit în română. Nu îndrăznesc să-i dau scăriţă!"

Parma i-a cumpărat pe Man şi Mihăilă, de al FCSB şi U Craiova, iar apoi la echipa lui Kyle Krause a ajuns şi legendarul Buffon, care a ales să plece de la Juventus şi să se întoarcă la echipa care l-a vândut în 2001 la Torino. Buffon e o adevărată legendă a fotbalului ultimilor 15 ani, iar Man şi Mihălă au onoarea de a împărţi ultimii ani ai carierei sale în vestiarul Parmei.

Valentin Mihăilă a dezvăluit primul dialog pe care l-a purtat cu Buffon: "Primul cuvânt în română pe care l-a rostit a fost Mutu. I-am spus şi eu: 'Ţi-ai adus aminte că ai apărat penalty-ul de la Euro 2008!' Este un om care te ajută foarte mult", a declarat fostul jucător al Universităţii Craiova, conform as.ro.

Man a spus că nu îndrăzneşte să-l imite pe Mutu şi să-i dea scăriţă lui Buffon, la antrenamente: "Nu îndrăznesc să îi dau scăriţă, dar cred că i-am înscris un gol. Mă uit la el în vestiar şi realizez că sunt coleg cu Buffon", a spus Man pentru sursa citată.

Mihăilă şi Man, "perlele" Parmei. Patronul vrea 20 de milioane de euro pe fiecare

"Rennes plătea 11 milioane pentru Man. Au avut oferte şi pentru Mihăilă. Era un împrumut pe un an, cu opţiune obligatorie de 11 milioane de euro. Jucătorul ar fi putut să aibă acelaşi salariul, într-o ligă superioară. Proprietarul, care a investit, a zis că se discută numai de la 20 de milioane de euro. Pentru Mihăilă, la fel, împrumut cu opţiune de cumpărare. La fel, au spus că numai de la 20 de milioane în sus se discută", a spus Giovanni Becali, la Telekom Sport.

Man a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol în 697 de minute jucate în 14 meciuri de Serie A, în timp ce Mihăilă a punctat de patru ori şi a pasat decisiv de două ori în peste 700 de minute strânse în toate competiţiile cu Parma.

Afla mai multe despre: dennis manmihailaparmabuffonitalia 

viewscnt
Articole similare