Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mikel Arteta a reacţionat după ce Chelsea l-a ”furat” pe Mykhaylo Mudryk: ”Trebuie să avem şi un anumit nivel de disciplină!”

Mikel Arteta a reacţionat după ce Chelsea l-a ”furat” pe Mykhaylo Mudryk: ”Trebuie să avem şi un anumit nivel de disciplină!”

Arsenal

Comentarii

Echipa engleză Arsenal Londra a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Tottenham Hotspur, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Premier League.

”Tunarii” au rezolvat North London Derby încă din prima repriză. Mai întâi a fost surprinzătorul autogol al lui Hugo Lloris, din minutul 14, apoi a venit golul marcat de Martin Odegaard în minutul 36, din pasa lui Bukayo Saka.

Deşi a încheiat meciul cu Richarlison, Son Heung-Min şi Kane pe teren, Tottenham nu a reuşit să revină în joc şi Arsenal mai face un pas către titlul de campioană. Este lider solitar în Anglia, cu 47 de puncte din 18 meciuri disputate, la 8 puncte de Manchester City, ocupanta locului secund.

Arsenal a pus pe masă mai multe oferte pentru Mykhaylo Mudryk, dar înţelegerea nu s-a finalizat. Astăzi, Chelsea a anunţat transferul jucătorului din Ucraina. Tehnicianul lui Arsenal a fost întrebat după meciul cu Spurs despre transferul ratat. 

”Sunt fericit cu jucătorii pe care îi am. Mereu încercăm să ne îmbunătăţim lotul, dar trebuie să rămânem constanţi în privinţa ţintelor noastre. Clubul este primul care încearcă, dar cred că trebuie să avem şi anumit nivel de disciplină.

Putem să îi îmbunătăţim pe cei pe care deja îi avem acum, aşa că mai bine ne concentrăm pe asta. Am avut accidentări care nu ne-au ajutat, dar luăm totul de la zi la zi.

Fereastra de transferuri rămâne deschisă şi încercăm să ne îmbunătăţim echipa. Clubul asta îşi doreşte, iar eu îl susţin şi încercăm să o facem împreună”, a spus Arteta, conform 90min. 

Chelsea l-a cumpărat pe Mikhailo Mudrik cu 88 de milioane de lire sterline

Clubul englez Chelsea a semnat un contract pe opt ani şi jumătate cu ucraineanul Mikhailo Mudrik, pentru care îi va plăti lui Şahtior Doneţk suma de 88 de milioane de lire sterline.

Mikhailo Mudrik (22 de ani) va juca pe Stamford Bridge în următoarele opt sezoane şi jumătate deşi Arsenal Londra părea că va fi noua destinaţie a tânărului star ucrainean.

Potrivit Daily Mail, Chelsea a venit cu o contraofertă acceptată de Şahtior, gruparea londoneză urmând să plătească pentru transfer suma de 62 de milioane de lire sterline plus bonusuri de încă 26 milioane.

Mudrik va purta tricoul cu numărul 15 şi a fost prezentat fanilor la meciul cu Crystal Palace.

Mikhailo Mudrik este al cincilea transfer realizat de Chelsea în această lună, după David Datro Fofana, Joao Felix, Benoit Badiashile şi Andrey Santos.

Afla mai multe despre: arsenal-arteta-chelsea 

viewscnt
Articole similare