Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mikel Arteta, la un pas de demitere. Un super antrenor a fost deja contactat de Arsenal!

Mikel Arteta, la un pas de demitere. Un super antrenor a fost deja contactat de Arsenal!

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta ar putea pleca de la Arsenal după ce ”Tunarii” au început dezastruos noua stagiune.

Trei meciuri în Premier League, trei înfrângeri, fără gol marcat şi cu nouă încasate. Aşa arată startul de sezon în Premier League sub comanda lui Mikel Arteta în acest an.

Arteta OUT de la Arsenal? Antonio Conte principalul favorit al conducerii pentru a-i lua locul

Arsenal a pierdut cu Brentford, Chelsea şi Manchester City. Sâmbătă, pe Ettihad Stadium, ”Tunarii” au încasat cinci goluri, şi din ce în ce mai multă lume îi cere tehnicianului spaniol, demisia.

Potrivit presei din Anglia, Antonio Conte ar fi principalul favorit pentru a-i lua locul. Italianul care a făcut-o campioană pe Internazionale Milano în stagiunea trecută este liber de contract şi ar putea fi contactat în zilele viitoare.

Pentru Arteta, urmează un meci acasă cu Norwich, o deplasare la Burnley şi o partidă de Cupa Angliei cu AFC Wimbledon. Apoi, derby cu Tottenham, în campionat. Dacă Arteta nu iese învingător în toate aceste patru partide, ar urma să fie înlocuit de Conte.

În vârstă de 39 de ani, Arteta a preluat-o pe Arsenal în decembrie 2019, iar de atunci a câştigat 46 de partide şi a pierdut 26 din cele 90 disputate. A cucerit Cupa Angliei în 2019/2020 şi Supercupa Angliei în 2020. Trofee pentru care a câştigat încrederea conducerii, una care devine însă tot mai puţin stabilă ca urmare a debutului slab de sezon din acest an. Arsenal a investit peste 100 de milioane de euro în această vară în transferuri, reuşind să-i achiziţioneze pe Ben White, Martin Odegaard, Albert Sambi Lokonga şi Aaron Ramsdale. 

Afla mai multe despre: mikel artetaantonio contearsenalpremier league 

viewscnt
Articole similare