Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan îl vrea pe Riqui Puig de la Barca! Italienii s-au mai interesat şi de un alt jucător al catalanilor

Milan îl vrea pe Riqui Puig de la Barca! Italienii s-au mai interesat şi de un alt jucător al catalanilor

AC Milan

Comentarii

Fără şanse reale din partea antrenorului Ronald Koeman, Riqui Puig ar putea ajunge în iarnă la AC Milan.

Italenii sunt foarte interesaţi să-l transfere pe tânărul jucător comparat de presa de specialitate din Spania cu Andres Iniesta. Riqui Puig are o relaţie rece cu Ronald Koeman, asta în ciuda faptului că tânărul jucător născut în 1999 este considerat unul dintre cele mai bune produse ale La Masia, din ultimii ani.

Potrivit Diario Gol, AC Milan a deschis discuţiile cu Barcelona pentru un împrumut al jucătorului, doar că italienii ar vrea să includă şi o opţiune definitivă de transfer.

Sursa citată scrie că Milan a întrebat şi de Alex Collado, un alt fotbalist foarte talentat, crescut de gruparea catalană.

Riqui Puig (22 de ani) joacă în poziţia de mijlocaş central şi este cotat la 18 milioane de euro. Fotbalist crescut în La Masia, Puig a adunat 72 de minute în acest sezon din La Liga.

Alex Collado (22 de ani)  este aripă dreapta şi nu pare să intre nici el în vizorul lui Koeman, în cuda faptului că a jucat foarte bine pentru echipa secundă a Barcelonei în ultimul an. Collado a fost căpitanul echipei Barcelona B.

Afla mai multe despre: riqui puigalex collado 

viewscnt
Articole similare