Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan, victorie în prelungiri cu Lazio! Napoli îşi poate lua adio de la titlu: Empoli a revenit de la 0-2 în ultimele 10 minute. Rezumatele zilei din Serie A | VIDEO

Milan, victorie în prelungiri cu Lazio! Napoli îşi poate lua adio de la titlu: Empoli a revenit de la 0-2 în ultimele 10 minute. Rezumatele zilei din Serie A | VIDEO

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Salernitana - Fiorentina 2-1

Cu Radu Drăguşin rezervă neutilizată, Salernitana a obţinut a treia victorie consecutivă în Serie A. A fost 2-1 cu Fiorentina, dar echipa fundaşului român rămâne tot în zona fierbinte a clasamentului.

Milan Djuric a deschis repede scorul pentru Salernitana. În repriza secundă, Fiorentina a restabilit egalitatea, prin golul lui Saponara. Bonazzoli l-a înlocuit cu succes pe Djuric. La doar câteva minute după ce a intrat pe teren, a marcat golul victoriei. Pentru Fiorentina, aceasta a fost prima înfrângere din ultimele şapte etape. 

Bologna - Udinese 2-2

Vecinele de clasament Bologna şi Udinese au remizat spectaculos. Hickey a marcat primul, în minutul 6. Echipa lui Cioffi a restabilit egalitatea în minutul 25, prin Udogie. Imediat după pauză, Issac Succes a adus-o pe Udinese în avantaj. Bologna a obţinut un punct datorită lui Sansone. Atacantul de 30 de ani a stabilit scorul final, 2-2.

Empoli - Napoli 3-2

Napoli a pierdut incredibil cu Empoli, deşi a condus cu 2-0. Mertens a deschis scorul înaintea pauzei. Insigne a dublat avantajul. Căpitanul a înscris golul  cu numărul 121 pentru Napoli şi l-a egalat în clasamentul all time al marcatorilor pe Hamsik, slovacul care ocupa poziţia a doua. Ultimele zece minute au fost de coşmar pentru echipa lui Spaletti. Henderson a redus din diferenţă, apoi a venit gafa lui Meret. Goalkeeperul napoletanilor i-a făcut cadou un gol lui Pinamonti. Atacantul împrumutat de la Inter a marcat şi pentru 3-2. Empoli a câştigat după 16 etape fără victorie, iar Napoli îşi poate lua adio de la titlu.

Genoa - Cagliari 1-0

Genoa a bifat a treia victorie în acest campionat, dintre care două au fost împotriva lui Cagliari. Sarzii au ratat două ocazii uriaşe înainte să primească golul înfrângerii. Joao Pedro a lovit bara în startul părţii secunde. Apoi, răzvan Marin, integralist, a fost la câţiva centimetri de un gol senzaţional. Genoa a lovit în final, prin Badelj, iar grifonii sunt la trei puncte de salvare.

Lazio Milan 1-2

Milan a câştigat dramatic pe Olimpico, împotriva lui Lazio. Rossonerii au luat gol la cinci minute de la startul partidei. Immobile a înscris pentru a 26-a oară în acest sezon, cifră care îl face liderul confortabil în clasamentul marcatorilor din Serie A. Milan a întors după pauză. Giroud i-a luat faţa lui Ştefan Radu, titular pentru romani, şi a reuşit să egaleze. Acelaşi atacant francez a avut o şansă mare de 2-1. Intrat spre final, Ibrahimovic a avut şi el şansa de 2-1, dar şutul său a fost deviat alături. Golul izbăvitor a venit în prelungiri. Ibra a pasat, iar Tonali a adus trei puncte care o readuc pe Milan pe primul loc în campionat.

Afla mai multe despre: napoliserie a meciuri 

viewscnt
Articole similare