Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milionarul român care ar fi tentat să bage bani la Steaua: ”Mi-a spus cineva că ei caută investitor”. Ce avere are

Milionarul român care ar fi tentat să bage bani la Steaua: ”Mi-a spus cineva că ei caută investitor”. Ce avere aregalerie foto

Steaua

Comentarii

Un milionar român ar fi tentat să investească la Steaua, despre care spune că este un brand naţional.

Steaua a promovat în Liga 2, însă nu are dreptul să intre pe prima scenă, deoarece este un club care aparţine de stat. Pentru a avea drept de promovare, Steaua trebuie să se asocieze fie cu un om de afaceri, fie cu o societate privată.

Valeriu Iftime, milionar care investeşte la FC Botoşani şi care se declară stelist de mic, spune că l-ar tenta o astfel de variantă.


Milionarul român care ar fi tentat să investească la Steaua: ”Este un brand naţional”

În vârstă de 60 de ani, Valeriu Iftime a intrat în fotbal după ce a decis să investească la FC Botoşani, încă de când echipa era în ligile inferioare. Ulterior, a reuşit să o aducă pe FC Botoşani în Liga 1 şi a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi patroni de club din România.

Întrebat dacă ar fi tentat să investească la Steaua, milionarul român spune că echipa din Ghencea este un brand naţional, care nu i-ar îngreuna prea mult misiunea unui patron, deoarece ar genera multe venituri. Însă Iftime spune că ar avea probleme în familie dacă s-ar decide să facă un astfel de pas:

”Când e vorba de Steaua, ca brand, nu poţi spune că-ţi fură banii din buzunar. Nu cred că mai poate ajunge altcineva să creeze un asemenea brand naţional.

Rămâne un brand şi cred că se poate găsi un privat ca mine care să intre în afacere şi să-l ducă mai departe. Mi-a spus cineva că Steaua caută investitor, dar dacă aude soţia de aşa ceva, o să-mi găsesc valiza la uşă”, a declarat Valeriu Iftime la Radio Gold FM.

Valeriu Iftime are în prezent o avere estimată la 22 de milioane de euro. El deţine compania Elsaco Electronic, pe care a înfiinţat-o în 1994 şi pe care a adus-o în grupul furnizorilor de energie importanţi din România. De asemenea, are afaceri în zona de soluţii IT şi de furnizarea de servicii informative.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare