Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mina de aur pe care "stă" Ion Ţiriac: "L-aş putea vinde mâine pentru 250 de milioane de euro!"

Mina de aur pe care "stă" Ion Ţiriac: "L-aş putea vinde mâine pentru 250 de milioane de euro!"

Tenis

Comentarii

Prezent în urmă cu o saptămână la Palatul Parlamentului, unde a vorbit despre situaţia Arenelor BNR, baza sportivă aflată acum în propietatea Băncii Naţionale a Romaniei, omul de afaceri Ion Tiriac le-a vorbit parlamentarilor şi despre valoarea turneului de tenis de la Madrid al cărui propietar este.

Întrebat care ar fi valoarea de piaţă a turneului dacă aceasta aţi fi scos la vânzare, Ion Ţiriac a oferit un raspuns surprinzător pentru mulţi: "L-aş putea vinde pentru 250 de milioane de euro. Asta dacă aş fi prost", a precizat Tiriac. 
 
Răspunsul a fost oferit în contextul discuţiei despre valoarea tuneului de la Bucuresti, un turneu despre care Ţiriac crede că ar putea creşte valoric de la an la an, în condiţiile în care şi baza sportivă pe care se desfăşoară competiţia, Arenele BNR, ar putea fi adusă la standarde moderne.
 
Tiriac le-a solicitat parlamentarilor ca această bază să fie trecută în patrimoniul Primăriei Generale sau a Ministerului Tineretului şi Sportului şi nu să rămână una asemanatoare cu o "vale a plângerii", aşa cum se întâmplă azi. 

Afla mai multe despre: ion tiriacturneu madrid 

viewscnt
Articole similare