Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala European League la handbal feminin şi va juca pentru medalia de bronz! VIDEO

Minaur Baia Mare a ratat calificarea în finala European League la handbal feminin şi va juca pentru medalia de bronz! VIDEO

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare a ratat, sâmbătă, calificarea în finala European League, după ce a fost învinsă de formaţia daneză Viborg HK, în semifinalele Turneului Final Four al competiţiei. Finala va avea loc duminică, între Viborg - SG BBM Bietigheim. Minaur va juca pentru bronz cu Herning.

Viborg HK, neînvinsă în actuala stagiune a competiţiei, s-a impus în semifinala cu Minaur, cu scorul de 28-24 (16-13). Principalele marcatoare ale partidei au fost Haugsted 7 goluri, pentru Viborg, respectiv Laslo 7, pentru Minaur.

Viborg, gazda F4 în 2022, este de trei ori câştigătoare a Champions League, ultima dată în 2010, şi tot de trei ori a fostei cupe EHF, ultima dată în 2004.

În prima semifinală a zilei la Turneul F4, Herning Ikast (Danemarca) - SG BBM Bietigheim (Germania), scor 33-34 (12-14).

Astfel, pentru medalia de bronz vor juca, duminică, echipele Herning - Minaur Baia Mare, iar pentru câştigarea trofeului Viborg - SG BBM Bietigheim.

Minaur a jucat şi anul trecut la Turneul Final Four, pe care l-a organizat, şi s-a clasat pe locul 3, după ce a pierdut în semifinale cu viitoarea campioană Nantes (34-36) şi apoi a învins pe Herning Ikast (33-31), în finala mică.

Afla mai multe despre: minaur baia mare 

viewscnt
Articole similare