Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Minifotbalul revine de la finalul lunii mai. Victory Cup Casa Pariurilor se pregăteşte de ediţia cu numărul 10, nume mari din fotbalul românesc sunt la start

Minifotbalul revine de la finalul lunii mai. Victory Cup Casa Pariurilor se pregăteşte de ediţia cu numărul 10, nume mari din fotbalul românesc sunt la startgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Competiţia de minifotbal Victory Cup Casa Pariurilor a organizat, miercuri, la Casa Fotbalului, tragerea la sorţi pentru ediţia cu numărul 10, sezon care debutează pe 20 Mai.

84 de formaţii s-au înscris la start, un record pentru competiţia care promovează un fenomen din ce în ce mai dezvoltat atât în Bucureşti, cât şi în toată ţara. Printre cei peste 1400 de participanţi se numără şi mulţi dintre foştii jucători care au scris istorie în fotbalul mioritic, cum ar fi steliştii Petre Marin, Mirel Rădoi, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Bănel Nicoliţă, Stelian Stancu, dinamovistul Bogdan Pătraşcu sau fostul golgheter al Chinei şi campion al României cu Unirea Urziceni, Cristian Dănălache. 

Minifotbalul, un fenomen în România

Atât în Bucureşti, cât şi în ţară, sute de echipe se luptă în campionatele regionale organizate sub egida Federaţiei de Minifotbal din România, unul dintre cele mai galonate foruri din lume. Astfel, reprezentativa tricoloră este de 6 ori campioană europeană, în timp ce la nivelul echipelor de club. Atfel, ţara noastră domină clar Liga Campionilor, la ultima ediţie, disputată în Slovenia, la Terme Catez, formaţiile din ţara noastră au monopoliat competiţia şi au ocupat tot tabloul semifinalelor, MAV Sports Timişoara fiind regina Europei.

Old New Stars, formaţia condusă de fostul fundaş de la Steaua, FC Naţional sau Sportul Studenţesc este campioana Victory Cup şi de două ori câştigătoare a trofeului. Alături de Jair, pe terenul de minifotbal, se mai relaxează şi Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Stelian Stancu, iar atunci când programul îi permite, selecţionerul Under 21, Mirel Rădoi.

Detalii legate de participare găsiţi pe site-ul oficial al competiţiei, www.victorycup.ro, şi pe pagina de Facebook Victory Cup.

PARTENERI Victory Cup:
Casa Pariurilor, Alexandrion Group, Jsport.ro, Acumen Sport
 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: victory cup 

viewscnt
Articole similare